کد خبر : 7726
تاریخ انتشار : دوشنبه 5 خرداد 1393 - 16:44

روش دم کردن چای زنجبیل/نوشیدنی

روش دم کردن چای زنجبیل/نوشیدنی

  چای زنجبیل   زنجبیل تازه 10 سانتیمتر  .  آب سرد 4 لیوان  .  شکر مقدار لازم   طرز تهیه : پوست زنجبیل را بتراشید سپس زنجبیل را بصورت ورقه های نازک برش بزنید.   آب را داخل ظرفی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید ، پس از اینکه آب شروع

دم کرده زنجبیل

 

چای زنجبیل

 

زنجبیل تازه 10 سانتیمتر  .  آب سرد 4 لیوان  .  شکر مقدار لازم

 

طرز تهیه : پوست زنجبیل را بتراشید سپس زنجبیل را بصورت ورقه های نازک برش بزنید.

 

آب را داخل ظرفی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید ، پس از اینکه آب شروع به جوشیدن کرد ورقه های زنجبیل را داخل آب بریزید ، حرارت را کم کنید و در ظرف را بگذارید.

 

به مدت 15-20 دقیقه اجازه دهید ورقه های زنجبیل داخل آب جوش با حرارت کم بمانند سپس چای را صاف کنید و داخل فنجان بریزید و با شکر یا به تنهایی میل نمائید.

 

برخی خواص چای زنجبیل : چای زنجبیل کاهش دهنده نگرانی و استرس است و به هضم غذا کمک میکند و رفع کننده مشکلات گوارشی است ، چای زنجبیل خاصیت پاک کنندگی بدن از سموم دارد.

 

چای زنجبیل در گردش بهتر خون موثر است ، التهابات بدن را کاهش میدهد ، مشکلات تنفسی را بهبود میبخشد ، این نوشیدنی برای گرم نمودن کمر بخصوص در خانم هایی که از مشکلات و ناراحتی های عادت ماهانه رنج میبرند بسیار موثر است.

منبع:ایران کوک

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *