روش دم کردن چای زنجبیل/نوشیدنی

چای زنجبیل زنجبیل تازه 10 سانتیمتر . آب سرد 4 لیوان . شکر مقدار لازم طرز تهیه : پوست زنجبیل را بتراشید سپس زنجبیل را بصورت ورقه های نازک برش بزنید. آب را داخل ظرفی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید ، پس از اینکه آب شروع
چای زنجبیل
زنجبیل تازه 10 سانتیمتر . آب سرد 4 لیوان . شکر مقدار لازم
طرز تهیه : پوست زنجبیل را بتراشید سپس زنجبیل را بصورت ورقه های نازک برش بزنید.
آب را داخل ظرفی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید ، پس از اینکه آب شروع به جوشیدن کرد ورقه های زنجبیل را داخل آب بریزید ، حرارت را کم کنید و در ظرف را بگذارید.
به مدت 15-20 دقیقه اجازه دهید ورقه های زنجبیل داخل آب جوش با حرارت کم بمانند سپس چای را صاف کنید و داخل فنجان بریزید و با شکر یا به تنهایی میل نمائید.
برخی خواص چای زنجبیل : چای زنجبیل کاهش دهنده نگرانی و استرس است و به هضم غذا کمک میکند و رفع کننده مشکلات گوارشی است ، چای زنجبیل خاصیت پاک کنندگی بدن از سموم دارد.
چای زنجبیل در گردش بهتر خون موثر است ، التهابات بدن را کاهش میدهد ، مشکلات تنفسی را بهبود میبخشد ، این نوشیدنی برای گرم نمودن کمر بخصوص در خانم هایی که از مشکلات و ناراحتی های عادت ماهانه رنج میبرند بسیار موثر است.
منبع:ایران کوک
برچسب ها :آمورزش چای زنجبیل ، آموزش آشپزی ، آموزش نوشیدنی سرد ، آموزش نوشیدنی سردچ ، آموزش نوشیدنی گرم ، اشپزی ، چای ، چای زنجبیل ، خواص درمانی زنجبیل ، دستورتهیه چای زنجبیل ، دم کردن چای ، روش تهیه چای زنجبیل ، روش دم کردن چای زنجبیل ، سایت ایران کوک ، گل بانو ، گلبانو ، نحوه دم کردن چای زنجبیل ، نوشیدنی ، نوشیدنی گرم ، هنرهای خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0