کد خبر : 7697
تاریخ انتشار : یکشنبه 4 خرداد 1393 - 14:55

طرز تهیه مرغ بریون نمکی /آشپزی

طرز تهیه مرغ بریون نمکی /آشپزی

            کیا تا حالا مرغ رو با ۱ کیلو نمک پختند ؟ تعجب نکنید دوستهای خوبم ، شاید یکی از خوشمزه ترین مرغ هایی باشه که به این روش پخته میشه ، کریسپی، خوش طعم، آبدار ، با عطر و بوی خوشمزه مرغ بریون  از خصوصیات این روش پخته .

طرز تهیه مرغ بریون نمکی /آشپزی

 

 

 

طرز تهیه مرغ بریون نمکی /آشپزی

 

 

 

کیا تا حالا مرغ رو با ۱ کیلو نمک پختند ؟

تعجب نکنید دوستهای خوبم ، شاید یکی از خوشمزه ترین مرغ هایی باشه که به این روش پخته میشه ، کریسپی، خوش طعم، آبدار ، با عطر و بوی خوشمزه مرغ بریون  از خصوصیات این روش پخته .  یکی از  نکات خیلی خوب پخت مرغ با نمک آسون بودنشه و همینطور سالم بودنش چون هر نوع باکتری که تو گوشت مرغ هست با این روش از بین میره .

 

خوب اینم دستور پخت مرغ تو نمک

 

 پیشنهاد میکنم حتی شده برای یه با ]ر هم شده این طرز پخت بینظیر مرغ رو امتحان کنید بی شک مشتری همیشگیش میشید چون هم آسونه هم خیلی خوشمزه . این روش پخت رو با ماهی هم همونطوری که دوستهای خوبمون هم اشاره کردند میشه انجام داد.

 

طرز تهیه :

 

مرغ( با پوست ) به اندازه کافی ( میتونید از ماهی هم استفاده کنید )

 

نمک ۱ کیلو

 

ادویه جات خوش عطر  به مقدار کافی

 

آب نصف پیمانه

 

میتونید هم مرغ رو درسته بپزید هم تیکه تیکه شده .

 

خوب اول نمک رو با ادویه جاتی که دوست داریم قاطی میکنیم و نصف پیمانه آب رو اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم  با هم ، سطح نمک هارو صا ف میکنیم و مرغ هارو که یه مقدار ادویه مثل فلفل سیاه یا قرمز و کمی نمک بهش زدیم رو روی نمک میچینیم و اگه به بخواهیم تو فر بپزیم روش ورق آلمینیوم میکشیم و به مدت ۱ ساعت و نیم رو درجه حرارت ۱۸۰ تا ۲۰۰ درجه سانتیگراد میزاریم بپزه و وقتی دیدم که پخته شده یه ۵ تا ۱۰ دقیقه آخر فویل الیمینیوم رو برمیداریم از روی مرغ تا روش برشته بشه . به همین راحتی مرغ خوش طعم ما آمادست .

READ
پاره ای از اختلالات بند ناف در جنین/سلامت

 

تو عکسی که گذاشتم مراحل کار رو نشون دادم

 

اگه بخواید روی اجاق گاز بپزید توی یه قابلمه میپزیم و روشو یک دمکنی میزاریم با شعله متوسط به مدت ۱ ساعت نیم .

 

میتونید بعضی وقتها حتی روی مرغ هارو هم مخلوط نمکی که آماده کردیم بپوشونید که وقتی پخته بشه خیلی سفته  مثل گچ که باید بشکنید به آرومی و مرغ بریونمونو از توش در بیارید بیرون.  من معمولا به همین روشی که در بالا گفتم و نشون دادم میپزم.   اما پیشنهاد میکنم که اگه میخواهید از مرغ کامل استفاده کنید و مرغ رو تیکه تیکه نکنید روی مرغ رو هم کلا با نمک بپوشونید . پوست مرغ رو هم در نیارید چون هم نمک رو جذب گوشت میکنه هم این که اون حالت کریسپی رو مرغ نداره .

 

طرز تهیه مرغ بریون نمکی /آشپزی

 

 

 
این عکس رو هم واستون از اینترنت پیدا کردم تا نشون بدم چطوری یه مرغ کامل رو میشه به این روش پخت

 

طرز تهیه مرغ بریون نمکی /آشپزی

نوش جان

 

منبع:شف ژولیت

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *