طرز تهیه مرغ بریون نمکی /آشپزی
کیا تا حالا مرغ رو با ۱ کیلو نمک پختند ؟ تعجب نکنید دوستهای خوبم ، شاید یکی از خوشمزه ترین مرغ هایی باشه که به این روش پخته میشه ، کریسپی، خوش طعم، آبدار ، با عطر و بوی خوشمزه مرغ بریون از خصوصیات این روش پخته .
کیا تا حالا مرغ رو با ۱ کیلو نمک پختند ؟
تعجب نکنید دوستهای خوبم ، شاید یکی از خوشمزه ترین مرغ هایی باشه که به این روش پخته میشه ، کریسپی، خوش طعم، آبدار ، با عطر و بوی خوشمزه مرغ بریون از خصوصیات این روش پخته . یکی از نکات خیلی خوب پخت مرغ با نمک آسون بودنشه و همینطور سالم بودنش چون هر نوع باکتری که تو گوشت مرغ هست با این روش از بین میره .
خوب اینم دستور پخت مرغ تو نمک
پیشنهاد میکنم حتی شده برای یه با ]ر هم شده این طرز پخت بینظیر مرغ رو امتحان کنید بی شک مشتری همیشگیش میشید چون هم آسونه هم خیلی خوشمزه . این روش پخت رو با ماهی هم همونطوری که دوستهای خوبمون هم اشاره کردند میشه انجام داد.
طرز تهیه :
مرغ( با پوست ) به اندازه کافی ( میتونید از ماهی هم استفاده کنید )
نمک ۱ کیلو
ادویه جات خوش عطر به مقدار کافی
آب نصف پیمانه
میتونید هم مرغ رو درسته بپزید هم تیکه تیکه شده .
خوب اول نمک رو با ادویه جاتی که دوست داریم قاطی میکنیم و نصف پیمانه آب رو اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم با هم ، سطح نمک هارو صا ف میکنیم و مرغ هارو که یه مقدار ادویه مثل فلفل سیاه یا قرمز و کمی نمک بهش زدیم رو روی نمک میچینیم و اگه به بخواهیم تو فر بپزیم روش ورق آلمینیوم میکشیم و به مدت ۱ ساعت و نیم رو درجه حرارت ۱۸۰ تا ۲۰۰ درجه سانتیگراد میزاریم بپزه و وقتی دیدم که پخته شده یه ۵ تا ۱۰ دقیقه آخر فویل الیمینیوم رو برمیداریم از روی مرغ تا روش برشته بشه . به همین راحتی مرغ خوش طعم ما آمادست .
تو عکسی که گذاشتم مراحل کار رو نشون دادم
اگه بخواید روی اجاق گاز بپزید توی یه قابلمه میپزیم و روشو یک دمکنی میزاریم با شعله متوسط به مدت ۱ ساعت نیم .
میتونید بعضی وقتها حتی روی مرغ هارو هم مخلوط نمکی که آماده کردیم بپوشونید که وقتی پخته بشه خیلی سفته مثل گچ که باید بشکنید به آرومی و مرغ بریونمونو از توش در بیارید بیرون. من معمولا به همین روشی که در بالا گفتم و نشون دادم میپزم. اما پیشنهاد میکنم که اگه میخواهید از مرغ کامل استفاده کنید و مرغ رو تیکه تیکه نکنید روی مرغ رو هم کلا با نمک بپوشونید . پوست مرغ رو هم در نیارید چون هم نمک رو جذب گوشت میکنه هم این که اون حالت کریسپی رو مرغ نداره .
این عکس رو هم واستون از اینترنت پیدا کردم تا نشون بدم چطوری یه مرغ کامل رو میشه به این روش پخت
نوش جان
منبع:شف ژولیت
برچسب ها :آشپزی ، آموزش آشپزی ، آموزش غذا با مرغ ، آموزش مرغ بریون نمکی ، دستور تهیه مرغ بریون نمکی ، دستورپخت مرغ بریون نمکی ، دستورتهیه مرغ بریون نمکی ، روش پخت مرغ بریون نمکی ، روش تهیه مرغ بریون نمکی ، طرز تهیه مرغ بریون ، طرز تهیه مرغ بریون نمکی ، غذا ، گل بانو ، گلبانو ، مرغ ، مرغ بریون نمکی ، نحوه پخت مرغ بریون نمکی ، هنرهای خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0