کد خبر : 7688
تاریخ انتشار : شنبه 3 خرداد 1393 - 23:03

طرز تهیه سوپ غلات برای افطار/غذای مخصوص افطار

طرز تهیه سوپ غلات برای افطار/غذای مخصوص افطار

سوپ غلات ازجمله پیش غذاهای مقوی ایرانی است که معمولا در ماه رمضان برای تامین انرژی بدن در هنگام افطار استفاده میگردد.     مواد لازم  برای سوپ غلات: ذرت کنسروی: دو قاشق غذاخوری گندم پوست گرفته شده:  دو قاشق غذاخوری برنج : یک قاشق غذاخوری جو پرک : دو قاشق غذاخوری هویج : نیم

سوپ غلات ازجمله پیش غذاهای مقوی ایرانی است که معمولا در ماه رمضان برای تامین انرژی بدن در هنگام افطار استفاده میگردد.

 

 

مواد لازم  برای سوپ غلات:

ذرت کنسروی: دو قاشق غذاخوری

گندم پوست گرفته شده:  دو قاشق غذاخوری

برنج : یک قاشق غذاخوری

جو پرک : دو قاشق غذاخوری

هویج : نیم ‌پز شده سه عدد

جعفری خرد شده: دو قاشق غذاخوری

کره یا روغن:  یک قاشق غذاخوری

نمک : به میزان لازم

 

 

 

طرز تهیه  سوپ غلالت :

غلات را از قبل خیس کرده، سپس گندم را پخته و برنج را به آن اضافه می‌کنیم تا برنج بپزد. جو پرک و ذرت را همراه هویج خرد شده به سوپ اضافه می‌کنیم، سپس مقداری نمک ‌زده و کمی جعفری به آن می‌افزاییم. پس از چند جوش سوپ آماده است.

– منبع، سایت آسمونی

READ
آموزش پخت ماکارونی و هات داگ فنجانی/آشپزی
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *