طرز تهیه پارافه آیس کافی /دسر

پارافه دسری است که چند لایه بستنی را در یک لیوان بلند و باریک میریزند و همراه با مخلفات زیادی از میوهها که روی آن گذاشته میشود، سرو میکنند. اما پارافه «آیس کافی» به نوع اولیه پارافهها شباهت بیشتری دارد. این دسر، برای اولین بار در اواسط قرن ۱۹ تهیه شده است. پارافهها در شکل
پارافه دسری است که چند لایه بستنی را در یک لیوان بلند و باریک میریزند و همراه با مخلفات زیادی از میوهها که روی آن گذاشته میشود، سرو میکنند. اما پارافه «آیس کافی» به نوع اولیه پارافهها شباهت بیشتری دارد. این دسر، برای اولین بار در اواسط قرن ۱۹ تهیه شده است. پارافهها در شکل و شمایل اولیه خود ابتدا در قالب درست میشدند تا مشتری تحت تأثیر شکل و طراحی آن قرار گیرد. این دسر خوشمزه و دلچسب، همه هویتش را در اسم خود که همان لغت فرانسوی «پَقفِه» است، دارد. این واژه فرانسوی، معادل لغت انگلیسی perfect و به معنی لغوی کامل است.
از نگاهی دیگر پارافه را دسری منجمد، ترکیبی از هر نوع پوره میوههای تازه با کرم پاتهبومبا و خامه میدانند که در واقع به شکل همان بستنی سرو می شود.

مواد لازم
طرز تهیه
۱- شکر و آب را در ظرفی مناسب روی حرارت ملایم قرار دهید، بگذارید تا جوش آید، دیوارههای ظرف را مرتب با قلمموی خیسی تمیز کرده تا زمانیکه شربت به حدی غلیظ شود که اگر قطرهای از شربت را در آب سرد بریزید، به شکل گلوله نرمی درآید؛
۲- در ظرفی زردههای تخم مرغ را با چنگال هم زده سپس شربت را از روی حرارت برداشته، بهآرامی و طی چند مرحله به زردههای تخممرغ افزوده و با همزن دستی هم بزنید (مراقب باشید که شربت، روی پرههای همزن نریزد)؛
۳- هنگامیکه شربت داغ با تخممرغ مخلوط شد، قهوه فوری را افزوده و هم زدن را ادامه دهید تا زمانیکه مخلوط (پاتهبومبا) خنک شده و به دمای اتاق برسد (که در این صورت غلیظ هم میشود)؛
۴- دو کاسه در یخچال گذاشته تا خنک شوند؛
۵- ۳۰۰ میلیلیتر از خامه را در کاسه خنک شده ریخته، آن را با همزن برقی، آنقدر هم بزنید تا حجم آن دو برابر شده و جای پرههای همزن روی آن باقی بماند؛
۶- خامه زدهشده را با کرم پاتهبومبا مخلوط کرده و در قالبی مناسب بریزید، با پوشش پلاستیکی (سلفون) روی آن را بپوشانید، حداقل چهار ساعت (ترجیحاً از شب قبل) در فریزر قرار دهید؛
۷- در زمان سرو کرم پاته بومبا، کاسه خنک شده دیگری را از یخچال بیرون آورده، ۱۵۰ میلیلیتر خامه در آن ریخته و هم بزنید تا حجم آن دو برابر شود، سپس بلافاصله در قیف با سرماسوره ستارهایشکل بریزید؛
۸- قالب کرم را چند ثانیه در آب گرم فرو کرده تا پارافه از قالب درآید. سپس آن را روی بشقاب (خنک شده) برگردانید و بهآرامی پوشش پلاستیکی آن را بردارید؛
۹- روی پارافه را با خامه زده شده ستاره بزنید، سپس دانههای قهوه را روی شکوفههای خامه بگذارید و روی آنها پودر کاکائو بپاشید و فوراً سرو کنید.
منبع:سانازسانیا
برچسب ها :آشپزی ، آموزش پارافه آیس کافی ، آموزش دسر ، پارافه آیس کافی ، درست کردن پارافه آیس کافی ، دستور تهیه پارافه آیس کافی ، دسر ، دسر سرد ، روش تهیه پارافه آیس کافی ، طرز تهیه پارافه آیس کافی ، گل بانو ، گلبانو ، نحوه تهیه پارافه آیس کافی ، هنرهای خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0