طرز تهیه لقیمات /شیرینی مخصوص ماه رمضان
طرز تهیه لقیمات این شیرینی مخصوص ماه رمضان است) مواد لازم: آرد سفید=1 لیوان تخم مرغ=1 عدد آرد برنج=3 قاشق مرباخوری پکینگ پودر=1 قاشق مرباخوری مایه خمیر فوری=1 قاشق غذاخوری ماست=1 قاشق غذاخوری آب=به مقدار لازم طرز تهیه: ابتدا تخم مرغ را با ماست و خمیرفوری و آرد برنج و پکینگ پودر خوب مخلوط
این شیرینی مخصوص ماه رمضان است)
مواد لازم:
آرد سفید=1 لیوان
تخم مرغ=1 عدد
آرد برنج=3 قاشق مرباخوری
پکینگ پودر=1 قاشق مرباخوری
مایه خمیر فوری=1 قاشق غذاخوری
ماست=1 قاشق غذاخوری
آب=به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا تخم مرغ را با ماست و خمیرفوری و آرد برنج و پکینگ پودر خوب مخلوط می کنیم. سپس آرد را می ریزیم و با دست خمیر را ورز می دهیم. در صورتی که خمیر سفت بود کمی آب هم به آن اضافه می کنیم تا خمیر رقیق شود(توجه شود که خمیر باید حتما مانند ماست رقیق باشد) . خمیر را به مدت یکساعت در جای گرمی می گذاریم تا خمیر بالا بیاید. روغن را داخل ماهیتابه نسوزی می ریزیم. بعد مایه بدست آمده را با قاشق بر می داریم و در روغن داغ شده می ریزیم .خمیر در داخل ماهیتابه پف می کنید و به اندازه گردویی بزرگ می شود.باید شیرینی کمی طلایی رنگ شود. سپس بقیه مواد را به همین طریق درست می کنیم. بعد شیرینی ها را در شیره می زنیم تا شیرین شود.
طرز تهیه شیره:
1 لیوان شکر را با دو لیوان آب مخلوط می کنیم و کمی زعفران و گلاب را هم به آن اضافه می کنیم و روی گاز با حرارت ملایم می گذاریم تا جوش بیاید و مواد مثل عسل غلیظ شود. پس از سرد شدن شیرینی ها را در آن می زنیم.
منبع:آکا
برچسب ها :آشپزی ، آموزش آشپزی ، آموزش شیرینی لقیمات ، افطار ، اموزش شیرینی پزی ، تزیین سفره افطار ، تزیین سفره افطار با شیرینی لقیمات ، دستور تهیه شیرینی لقیمات ، دستورتهیه شیرینی لقیمات ، روش تهیه شیرینی لقیمات ، شیرینی ، شیرینی لقیمات ، شیرینی لقیمات مخصوص ماه رمضان ، شیرینی مخصوص ماه رمضان ، طرز تهیه شیرینی لقیمات ، گل بانو ، گلبانو ، هنرهای خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0