کد خبر : 7441
تاریخ انتشار : یکشنبه 28 اردیبهشت 1393 - 21:32

طرزتهیه پودينگ شكلاتی /دسرمخصوص ماه رمضان

طرزتهیه  پودينگ شكلاتی /دسرمخصوص ماه رمضان

مواد لازم: شکلات تیره ۲۰۰گرم شیر ۲ پیمانه خامه یک پیمانه شکر سه چهارم پیمانه پودر کاکائو یک چهارم پیمانه نمک یک چهارم قاشق چای ‌خوری آرد ذرت یک چهارم پیمانه وانیل نصف قاشق چای ‌خوری طرز تهیه: * شکلات را به قطعات خیلی ریز درآورید. * شکلات، یک و سه چهارم پیمانه شیر، خامه،

مواد لازم:

شکلات تیره ۲۰۰گرم

شیر ۲ پیمانه
خامه یک پیمانه
شکر سه چهارم پیمانه
پودر کاکائو یک چهارم پیمانه
نمک یک چهارم قاشق چای ‌خوری

آرد ذرت یک چهارم پیمانه
وانیل نصف قاشق چای ‌خوری

طرز تهیه:

* شکلات را به قطعات خیلی ریز درآورید.

* شکلات، یک و سه چهارم پیمانه شیر، خامه، شکر، کاکائو و نمک را درون قابلمه ی بزرگی ریخته با هم مخلوط کنید.

* ظرف را روی حرارت متوسط قرار داده و با یک همزن تا حدی هم بزنید که مخلوط نرم و غلیظی حاصل شود.

* آرد نشاسته با یک چهارم باقی‌ مانده از شیر را درون ظرفی با هم مخلوط کرده و به مواد درون قابلمه اضافه کنید.

* بگذارید مواد درون قابلمه یک دقیقه آرام حرارت ببیند.

* در این میان،‌ آرام مخلوط را هم بزنید و موادی که به کناره‌ های قابلمه پریده را با یک کفگیر بگیرید و درون مخلوط بریزید.

* کره را به مخلوط اضافه کرده و یک دقیقه ی دیگر نیز آن ‌ها را حرارت دهید.

* وانیل را به مخلوط اضافه کنید.

* پودینگ شکلات را می ‌توانید به تنهایی و یا به عنوان رویه کیک استفاده کنید

منبع:آشپزانه

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *