کد خبر : 7224
تاریخ انتشار : چهارشنبه 24 اردیبهشت 1393 - 12:24

طرزتهیه شیرینی گل كوكب/شیرینی

طرزتهیه شیرینی گل كوكب/شیرینی

آشپزی رنگین مواد لازم : ـ آرد ۵/۲ الی ۳ لیوان ـ شیر نصف لیوان ـ زرده تخم مرغ ۲ عدد ـ سفیده تخم مرغ ۱ عدد ـ بکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری ـ روغن مایع ۲ الی ۳ قاشق غذا خوری ـ پسته ۱ الی ۲ قاشق غذا خوری ـ شهد ۱ الی

گل كوكب (آشپزي رنگين )

گل كوكب (آشپزي رنگين )

آشپزی رنگین

مواد لازم :

ـ آرد ۵/۲ الی ۳ لیوان

ـ شیر نصف لیوان

ـ زرده تخم مرغ ۲ عدد

ـ سفیده تخم مرغ ۱ عدد

ـ بکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری

ـ روغن مایع ۲ الی ۳ قاشق غذا خوری

ـ پسته ۱ الی ۲ قاشق غذا خوری

ـ شهد ۱ الی ۵/۱ لیوان

ـ روغن مخصوص سرخ به میزان لازم

طرز تهیه :

زرده تخم مرغ را خوب بزنید و در شیر ریخته و با هم مخلوط کنید . یک عدد سفیده را با همزن خوب بزنید و با روغن در شیر بریزید . بکینک پودر و آرد را مخلوط کنید و کم کم به شیر اضافه و هم بزنید تا زمانیکه خمیر به دست نچسبد بعد از اینکه خمیر به مدت ۲ ساعت ور آمد گلوله های کوچکی از آن را برداشته و با وردنه پهن کنید و در سه سایز کوچک و متوسط و بزرگ خمیر های دایره شکلی درست کنید و ۴ الی ۵ شیار شعاعی شکل که به مرکز دایره نرسد روی آن ایجاد کنید و دایره ها را روی هم بگذارید و بوسیله فرو کردن یک سیخ کباب چوبی آن ها را به هم متصل و با همان سیخ آن در روغن بگذارید تا سرخ شود وقتی سرخ شد سیخ را آرام جدا و در آورید بعد از سرد شدن در شهد بیندازید . تا گل کوکب شیشه ای شود . از شهد که در آوردید روی ضافی بگذارید تا شهد اضافه خارج شود و بعد در دیس بچینید و روی آنرا با پسته تزیین کنید. موقع سرخ کردن از ماهی تابه کوچک استفاده کنید و روغن زیاد بریزید تا گل کوکب در روغن غوطه ور شود .

خمیر گوش فیل و گل کوکب مانند یکدیگرند و هم زمان هر دو را می تواند تهیه کنید.همانطور که در تهیه گوش فیل نوشته بودم من این شیرینی را کم سرخ کرده ام و مدت کوتاهی هم در شهد انداخته ام ولی شما میتوانید آنرا بیشتر سرخ کنید و بگذارید مانند زولبیا شهد را جذب کند و بعد نوش جان کنید.

 

READ
آموزش تونیک بافتنی با الگوی بافت

 

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

گل كوكب(ةشپزي رنگين )

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

منبع:آشپزی رنگین

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *