کد خبر : 7117
تاریخ انتشار : شنبه 20 اردیبهشت 1393 - 18:49

طرز تهیه خورش ریواس و مرغ/آشپزی

طرز تهیه خورش ریواس و مرغ/آشپزی

ریواس را بشویید و پوست نازک روی ساقه های ریواس را جدا کنید و به تکه های مساوی خرد کنید . مواد لازم: ریواس              ۵۰۰ گرم سینه مرغ           ۴   تکه پیاز                      ۲    عدد جعفری             ۲۰۰ گرم نعنا خشک           ۲ قاشق غذاخوری نمک و فلفل          مقدار لازم طرز تهیه : ریواس را بشویید و پوست

ریواس را بشویید و پوست نازک روی ساقه های ریواس را جدا کنید و به تکه های مساوی خرد کنید .

خورش ریواس و مرغ<br />

مواد لازم:
ریواس              ۵۰۰ گرم

سینه مرغ           ۴   تکه

پیاز                      ۲    عدد

جعفری             ۲۰۰ گرم

نعنا خشک           ۲ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل          مقدار لازم

طرز تهیه :

ریواس را بشویید و پوست نازک روی ساقه های ریواس را جدا کنید و به تکه های مساوی خرد کنید ؛ ۱ عدد پیاز را خرد کنید و همراه با تکه های مرغ ، ۴ لیوان آب و مقداری نمک و فلفل داخل قابلمه ای بریزید ، قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و به مدت ۱ ساعت اجازه دهید مرغ بپزد.

جعفری را بشویید و ریز خرد کنید ، ۱ پیاز باقی مانده را در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود ، جعفری خرد شده و نعنا خشک را به پیاز اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید سپس به مرغ در حال پخت اضافه کنید و ۱ ساعت دیگر اجازه دهید خورش بجوشد.

پس از پخت خورش ریواس های خرد شده را اضافه کنید ، نمک و فلفل را اندازه کنید و ۱۵ دقیقه دیگر اجازه دهید خورش به آرامی بجوشد و جا بیفتد سپس همراه با برنج خورش ریواس را سرو کنید.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *