کد خبر : 7092
تاریخ انتشار : شنبه 20 اردیبهشت 1393 - 13:16

روش تهیه حلیم بادمجان با عدس /آشپزی

روش تهیه حلیم بادمجان با عدس /آشپزی

یم تا … مواد لازم برای حلیم بادمجان با عدس بادمجان                           شش عدد متوسط عدس                              یک کاسه ماست‌خوری گوشت                            یک کاسه ماست‌خوری پیاز                                  دو عدد نعناع                               دو قاشق غذاخوری کشک                             یک فنجان زعفران                            یک چهارم قاشق چای‌خوری روغن                              یک فنجان نمک و فلفل                    به مقدار کافی با این مقدار مواد لازم، به اندازه سه بشقاب

یم تا …

حلیم بادمجان با عدس

مواد لازم برای حلیم بادمجان با عدس

بادمجان                           شش عدد متوسط

عدس                              یک کاسه ماست‌خوری

گوشت                            یک کاسه ماست‌خوری

پیاز                                  دو عدد

نعناع                               دو قاشق غذاخوری

کشک                             یک فنجان

زعفران                            یک چهارم قاشق چای‌خوری

روغن                              یک فنجان

نمک و فلفل                    به مقدار کافی
با این مقدار مواد لازم، به اندازه سه بشقاب خورش خوری از « حلیم بادمجان با عدس » خواهیم داشت.
مواد لازم

دو عدد پیاز متوسط، معادل 200 گرم. یک کاسه ماست‌خوری سر خالی عدس، معادل 200 گرم.

دو قاشق غذاخوری نعناع. یک کاسه ماست‌خوری گوشت، معادل 200 گرم.

یک فنجان سر خالی کشک، حدود 100 گرم. شش عدد بادمجان متوسط که در یک بشقاب میوه‌خوری قرار دارند، معادل 750 گرم.

نمک و فلفل به مقدار لازم. یک چهارم قاشق چای‌خوری زعفران.

یک فنجان روغن، معادل 100 گرم.
طرز تهیه حلیم بادمجان با عدس

یک کاسه گوشت، یک کاسه عدس، یک پیاز خردکرده، سه الی چهار کاسه آب و کمی نمک و فلفل را در یک قابلمه ریخته، برای 4 الی 5 ساعت می‌پزیم تا گوشت و عدس کاملاً پخته شود و آب آن نیز تبخیر شود سپس با گوشت‌کوب آن را می‌کوبیم و دوباره نیم ساعت روی شعله گذاشته و مرتب هم می‌زنیم.

شش بادمجان را پوست کنده، وسط آن را برش می‌زنیم و با یک فنجان روغن سرخ می‌کنیم سپس بادمجان‌ها را به گوشت و عدس پخته‌شده اضافه کرده، می‌کوبیم.

READ
آموزش درست کردن سبد گل با تربچه/سفره آرایی

نصف فنجان کشک را اضافه کرده، غذا را پنج دقیقه روی شعله گذاشته مرتب هم می‌زنیم و بعد شعله را خاموش می‌کنیم.

با روغن باقیمانده از بادمجان پیاز داغ درست می‌کنیم سپس روغن پیاز داغ را از صافی رد می‌کنیم و با آن نعناع داغ درست می‌کنیم. برای اینکه پیاز داغ برشته شود، باید بعد از آنکه روغن آن جدا شد، پیاز داغ را در یک ظرفی پهن کرد تا خشک و برشته شود.

حلیم بادمجان را در ظرف می‌کشیم. کشک، نعناع داغ، پیاز داغ و کمی زعفران آب کرده (برای تزئین) اضافه می‌کنیم.

برای تزئین می‌توان، 3 قطعه ترشی کیوی و یک گل رز از گوجه‌فرنگی روی حلیم بادمجان قرار داد. نوش جان

کالری موجود در حلیم بادمجان با عدس

مقدار کالری موجود در کل غذا حدود 2600 کیلوکالری می‌باشد.

مقدار کالری موجود در یک بشقاب خورش خوری از «حلیم بادمجان با عدس» حدود 870 کیلوکالری می‌باشد.

مقدار کالری موجود در یک قاشق غذاخوری از «حلیم بادمجان با عدس» حدود 60 کیلوکالری می‌باشد.

منبع:پرشین وی

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 1
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *

پل چوبی شنبه 4 آذر 1396 - 12:31

عالی بود