کد خبر : 6920
تاریخ انتشار : یکشنبه 14 اردیبهشت 1393 - 0:35

دستور تهیه خورش رنگین کمان/آشپزی

دستور تهیه خورش رنگین کمان/آشپزی

    مواد لازم:   گوشت مرغ پخته و خلال شده 2/1و1 پیمانه کرفس خلال شده 1 پیمانه هویج خلال شده 2/1 پیمانه فلفل دلمه خلال شده 2/1 پیمانه قارچ ورقه شده 1 پیمانه ذرت پخته شده 2/1 پیمانه پیاز سرخ شده 1 قاشق سوپخوری گوجه فرنگی تخم گرفته و خلال شده 2/1 پیمانه کره

خورش رنگین کمان

 

 

مواد لازم:

 

گوشت مرغ پخته و خلال شده 2/1و1 پیمانه
کرفس خلال شده 1 پیمانه
هویج خلال شده 2/1 پیمانه
فلفل دلمه خلال شده 2/1 پیمانه
قارچ ورقه شده 1 پیمانه
ذرت پخته شده 2/1 پیمانه
پیاز سرخ شده 1 قاشق سوپخوری
گوجه فرنگی تخم گرفته و خلال شده 2/1 پیمانه
کره 1 قاشق غذا خوری
سویا سس مقداری

 

 

 

طرز تهیه :
روغن را داخل تابه ریخته کمی که گرم شد،گوشت و پیاز سرخ شده را با هم تفت دهید، آن گاه گوشت و پیاز رااز داخل تابه بردارید و به جای آن فلفل دلمه ای را کمی تفت داده ، هویج و کرفس رادر تابه ریخته کمی همزده، سپس قارچ ورقه شده و گوجه فرنگی خلال شده را به مواد اضافه کنید وکم کم هم بزنید هنگامی که همه ی مواد پخته شد ، گوشت و پیاز و سویاسس را به مواد افزوده کمی تفت بدهید.

 

این غذا فقط باتفت دادن پخته می شود.

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *