کد خبر : 6788
تاریخ انتشار : دوشنبه 8 اردیبهشت 1393 - 15:46

طرز تهیه کوفته گردو/آشپزی

طرز تهیه کوفته گردو/آشپزی

  مواد لازم :  مغز گردو پودر کرده  300 گرم  لپه پخته شده و پودر شده  300 گرم  پودر نشاسته یا آرد گندم  1 قاشق سوپخوری  تخم مرغ 2 تا 3 عدد  تره خرد شده نصف پیمانه  ترخان و مرزه خشک شده  1 قاشق سوپخوری  نمک فلفل زردچوبه  به میزان لازم  پیاز ریز شده سرخ

 

کوفته گردو, نحوه پخت کوفته گردو
مواد لازم :

 مغز گردو پودر کرده  300 گرم
 لپه پخته شده و پودر شده  300 گرم
 پودر نشاسته یا آرد گندم  1 قاشق سوپخوری
 تخم مرغ 2 تا 3 عدد
 تره خرد شده نصف پیمانه
 ترخان و مرزه خشک شده  1 قاشق سوپخوری
 نمک فلفل زردچوبه  به میزان لازم
 پیاز ریز شده سرخ شده 1 عدد

طرز تهیه :
لپه، مغز گردوی پودر کرده، پودر نشاسته، تخم مرغ، تره ترخان و مرزه، نمک فلل و زردچوبه را در کاسه ی مناسب و جادار بریزید و ورز دهید اینک پیاز داغ و 1 ق. چ زردچوبه را در قابلمه ای جا دار بریزید و 30 ثانیه روی گاز مخلوط کنید آن گاه 4 پیمانه آب روی آن بریزید و بگذارید بجوش آید سپس هر بار به اندازه یک گردو و از مواد فراهم کرده برداشته و در درست گرد کنید و در سس جوشان بریزید و با حرارت ملایم 30 ذقیقه آنرا بریزید.کوفته گردو آماده است.

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *