نحوه درست کردن کافه لاته و وانیل/نوشیدنی

با یك دستگاه قهوهساز مناسب و قهوه تازه 30 سیسی قهوه دمكشیده اسپرسو بگیرید
مواد لازم:
قهوه اسپرسو غلیظ: 30 سیسی یا یكسوم فنجان
شیر داغ: دوسوم فنجان
پودر وانیل شیرین: یكچهارم قاشق چایخوری
روش تهیه:
با یك دستگاه قهوهساز مناسب و قهوه تازه 30 سیسی قهوه دمكشیده اسپرسو بگیرید و آن را به همراه پودر وانیل در فنجان بریزید، سپس شیر را به وسیله یك شیرجوش بجوشانید و آن را روی قهوه بریزید؛ این یك قهوه مناسب و لذیذ است.
فوت آشپزی:
اگر با ماشین قهوهساز صنعتی كار میكنید، میتوانید از شیر مقداری كف مخملی بگیرید كه این نوشیدنیتان را لذیذتر میكند.
منبع:آشپزی آنلاین
برچسب ها :آشپزی ، آموزش درست کردن کافه لاته و وانیل ، آموزش نوشیدنی سرد ، آموزش نوشیدنی گرم ، دستور تهیه کافه لاته و وانیل ، روش تهیه کافه لاته و وانیل ، طرز تهیه کافه لاته و وانیل ، کافه ، کافه لاته و وانیل ، گل بانو ، گلبانو ، نحوه درست کردن کافه لاته و وانیل ، نوشیدنی ، نوشیدنی گرم ، هنر های خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0