غذاهایی که در فصل بهار باید مصرفشان کم شوند /سلامت

غذاهایی که در فصل بهار باید مصرفشان کم شوند
یک متخصص طب سنتی با اشاره به اینکه در بهار باید از مصرف زیاد برخی خوراکیها پرهیز کرد،گفت: مصرف زیاد گوشت باعث افزایش گرمی در بدن می شود و چون مزاج فصل بهار گرم است، مصرف بیش از حد گوشت باعث ایجاد بیماری در بدن میشود.
به گزارش فارس، غلامرضا کردافشاری در فصل بهار به افراد دیابتی توصیه کرد که در روزهای تعطیل و عید نوروز با توجه به دستورات پزشک از خود مراقب تا به پزشک مراجعه کنند چرا که در صورت عدم رعایت این موضوع، ممکن است دچار مشکلات جدی شوند.
وی ادامه داد: برنامه غذایی بیماران دیابتی در طول ایام نوروز باید طبق برنامه درمانی قبلی آنها بوده باشد و به بهانه مهمانی و دید و بازدید و سفر و… تغییری در آن تداده یاشند.
این متخصص طب سنتی گفت: این بیماران بیش از دیگران در معرض ابتلا به یبوست هستند. بروز یبوست باعث از کنترل خارج شدن قند خون آنها می شود. بنابراین این افراد باید برای برطرف کردن یبوست به پزشک خود مراجعه کتتد.
وی افزود:اما به طور کلی در بهار باید از مصرف زیاد برخی خوراکیها پرهیز کرد،یکی از این اقلام،گوشت است. مصرف زیاد گوشت باعث افزایش گرمی در بدن می شود و چون مزاج فصل بهار گرم است، مصرف بیش از حد گوشت باعث ایجاد بیماری در بدن خواهد شد.
استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران افزوذ: از مصرف غذاهای شور و غلیظ نیز باید پرهیز کرد و بهتر است که در فصل بهار از خوردن غذاهاى شور و غلیظ مانند کله پاچه، گوشت گاو، خامه و ماست ترش پرهیز کرد.
کردافشاری همچنین گفت: غذاهای کنسروی، مانده و پرخوری نیز در این فصل بسیار مضر است.
برچسب ها :سلامت ، غذاهایمخصوص فصل بهار ، غذاهایی که در فصل بهار باید مصرفشان کم شوند ، فصل بهار ، گل بانو ، گلبانو ، نکات تغذیه ای در فصل بهار
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0