کد خبر : 6199
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 12 فروردین 1393 - 19:00

طرز تهیه بارک شکلات سفید/شیرینی

طرز تهیه بارک شکلات سفید/شیرینی

بارک شکلات سفید (White Chocolate Holiday Bark) از آن شکلاتهای شکیل و زیباست که می توانید در مناسبتهای خاص به دوستان خود هدیه دهید.

 

بارک شکلات سفید

بارک شکلات سفید

شکلات‌های تخته‌ای کوچک با طعم آلبالو و پسته، همان چیزی‌ست که دل میزبان و میهمان را با هم می برد.

مناسب برای :11 نفر

زمان آماده سازی : بیش از 1 ساعت

بارک شکلات سفید (White Chocolate Holiday Bark) از آن شکلاتهای شکیل و زیباست که می توانید در مناسبتهای خاص به دوستان خود هدیه دهید.

بارک شکلات به نوعی شکلات تخته‌ای گفته می‌شود که سطح آن را با آجیل و میوه‌های خشک می‌پوشانند. این نوع شکلات معمولا برای اعیاد و مناسبتهای خاص تهیه می‌شود و بهترین کادو برای تقسیم لحظات شیرین زندگیست.

بارک شکلات را می‌توان با انواع شکلات سفید یا سیاه آماده کرد، می‌توانید از دولایه شکلات استفاده کنید که ترکیب رنگ زیبایی ایجاد می‌کند.

آماده کردن مواد این شکلات 30 دقیقه طول می‌کشد و 1 ساعت استراحت برای آماده شدن آن لازم است.

مواد لازم:  

شکلات سفید 450 گرم
آلبالو خشک ½1 پیمانه
مغز پسته ¼1 پیمانه
روغن مایع ½1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

  1. مغز پسته‌ها را خرد کرده و کمی تست کنید.
  2. شکلات را به روش بن ماری آب کنید اما قبل از اینکه همه شکلات آب شود کاسه را از روی آب داغ بردارید تا شکلات نسوزد. وقتی نیمی از شکلاتها آب شده‌اند آن را کناری گذاشته و به سرعت هم بزنید تا با حرارت موجود بقیه شکلاتها هم آب شوند.
  3. دما را دوباره چک کنید. حالا روغن را در آن بریزید تا به‌طور یکنواخت مخلوط شود. کم کم شکلات سفت می‌شود.
  4. دوباره شکلات را به سرعت هم بزنید. مغز پسته‌ها و آلبالوهای خشک شده را در آن بریزید و هم بزنید. کمی از مغز و آلبالو خشک را برای روی شکلات نگه‌دارید.
  5. یک سینی را با فویل بپوشانید، شکلات را روی آن پهن کنید طوری‌که ضخامت آن حدود 1.5 سانتی‌متر باشد. بقیه آجیل را که نگه داشته بودیم روی شکلات بپاشید.
  6. سینی را در دمای اتاق بگذارید تا شکلات سفت‌تر شود.
  7. سپس آن را به تکه‌های زاویه‌دار و نامنظم بشکنید و در ظرف دربسته در دمای اتاق ذخیره کنید.
READ
آموزش بافت متفاوت یه شال گردن /قلاب بافی

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *