کد خبر : 5987
تاریخ انتشار : یکشنبه 18 اسفند 1392 - 13:54

آموزش تهیه خمیر گل چینی با ماندگاری بیشتر/آموزش گل سازی

آموزش تهیه خمیر گل چینی با ماندگاری بیشتر/آموزش گل سازی

آموزش تهیه خمیر گل چینی با ماندگاری بیشتر/

برای تهیه خمیر گل چینی روشهای متعددی وجود دارد که هر یک کاربرد خاصی دارد. البته تنها تفاوت آنها فقط در مواد لازم برای تهیه هر خمیر می باشد و روش تهیه آنها یکسان است…

akairan

روش اول:
مواد لازم
نشاسته ذرت ۱ پیمانه
چسب چوب نصف پیمانه
گلیسرین ۱ قاشق غذا خوری
آب ۳/۲ پیمانه
آبلیمو ۱ قاشق چایخوری
وازلین برای چرب کردن ظرف
روش دوم:
مواد لازم
نشاسته ذرت ۱ پیمانه
چسب چوب ۱ پیمانه سر خالی
گلیسرین ۱ قاشق غذا خوری
آب ۴/۱ پیمانه
آبلیمو ۱ قاشق غذا خوری
وازلین برای چرب کردن ظرف
روش سوم (برای گلهای کروشه ای):
مواد لازم
نشاسته ذرت ۱ پیمانه
چسب چوب ۱ پیمانه سر خالی
گلیسرین ۲ قاشق غذا خوری
وازلین برای چرب کردن ظرف
روش تهیه:
ابتدا نشاسته را بوسیله الک ریز چندین بار به خوبی الک نموده تا ذرات درشت آن جدا شود. سپس سایر مواد را (به جز وازلین) به آن افزوده و در ظرف مناسبی به خوبی مخلوط کرده تا خمیری صاف و یک دست بدست آید. اینک یک ظرف لعابی یا تفلون را بوسیله کمی وازلین چرب نموده و مواد را درون ظرف بریزید.
اکنون مایع بدست آمده برای پخت آماده است. روش پخت خمیر گل چینی به این صورت است که ظرف مورد نظر را با شعله ملایم به آرامی حرارت داده و مرتباً به هم می زنیم تا خمیر ته نگیرد و خمیر لطیفی به دست آید.
خمیر گل چینی هم اکنون آماده است. دستان خود را با وازلین کمی چرب نموده و خمیر را با دقت و حوصله ورز دهید. پس از خنک شدن، خمیر را در پارچه ای تمیز قرار داده و در کیسه نایلکس نگهداری نمایید.
در صورتی که نایلکس را در جعبه ای قرار دهید برای مدت طولانی تری می توانید خمیر را در یخچال نگهداری کنید

منبع:آکا

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *