طرز تهیه شیرینی پسته ای زعفرانی/شیرینی مخصوص عید
طرز تهیه شیرینی پسته ای زعفرانی شیرینی مخصوص عید
شیرینی پسته ای زعفرانی
آرد 2 لیوان . زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری . تخم مرغ 2 عدد . شکر 3/4 لیوان . روغن 1/2 لیوان
پسته خرد شده 1/3 لیوان . بکینگ پودر 1/4 قاشق چایخوری . نمک نوک قاشق . آبلیمو 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه : زعفران دم کرده ، روغن و شکر را داخل کاسه ای بریزید و با همزن بزنید تا شکر حل شود سپس تخم مرغ ها را اضافه کنید و بزنید تا مایه شیرینی غلیظ و کشدار شود.
آرد ، بکینگ پودر و نمک را مخلوط و 1 بار الک کنید و کم کم به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا مواد خوب ترکیب شوند سپس آبلیمو و پسته را اضافه کنید و هم بزنید.
ته سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید و با قاشق از مایه شیرینی بردارید و روی کاغذ قرار دهید و مقداری پسته نیز روی هر شیرینی بگذارید سپس سینی شیرینی را داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 10 – 15 دقیقه قرار دهید تا پخته و طلایی شوند.
شیرینی ها را پس از پخت از فر خارج کنید و کناری قرار دهید تا خنک شوند سپس از کاغذ جدا کنید ، این شیرینی ها در دمای محیط در ظرف در بسته تا چند روز قابل مصرف میباشند ( میتوانید بجای پسته از گردو یا بادام خرد شده نیز استفاده کنید ).
منبع:ایران کوک
برچسب ها :آشپزی ، آموزش آشپزی ، آموزش انواع شیرینی برای عید ، آموزش پخت شیرینی پسته ای زعفرانی ، آموزش شیرینی پسته ای زعفرانی ، آموزش شیرینی مخصوص عید نوروز ، پخت شیرینی پسته ای زعفرانی ، دستور تهیه شیرینی پسته ای زعفرانی ، روش تهیه شیرینی پسته ای زعفرانی ، شیرینی ، شیرینی پزی ، شیرینی پسته ای زعفرانی ، شیرینی مخصوص عید ، طرز تهیه شیرینی پسته ای زعفرانی ، گل بانو ، گلبانو ، مواد اولیه شیرینی پسته ای زعفرانی ، هنر ها ی خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0