آموزش شیرینی لقمه ای میسوا/شیرینی مخصوص عید

آموزش شیرینی لقمه ای میسواشیرینی مخصوص عید
شیرینی لقمه ای میسوا
کره 1/2 لیوان . تخم مرغ 7 عدد . شکر 2 لیوان . آرد 3 قاشق غذاخوری . پودر هل 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه : کره را داخل قابلمه بریزید و با حرارت کم بگذارید کره داغ شود ؛ تخم مرغ ها و شکر را داخل کاسه ای بریزید و با همزن بزنید تا خوب مخلوط شوند سپس به کره اضافه و مخلوط کنید ( 8 – 10 دقیقه روی حرارت ملایم هم بزنید تا شیرینی غلیظ شود ).
پس از اینکه شیرینی خودش را گرفت آرد را اضافه کنید و مخلوط نمایید و پس از اینکه آرد مخلوط شد پودر هل را اضافه نمایید و خوب هم بزنید تا مواد باهم مخلوط و یکدست شوند سپس از روی حرارت بردارید.
شیرینی را به صورت داغ و مستقیم از قابلمه داخل سینی بریزید و با قاشق خوب پهن کنید سپس با چاقو به صورت لوزی برش بزنید و داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود سپس مصرف کنید
منبع:ایران کوک
برچسب ها :آشپزی ، آموزش آشپزی ، آموزش انواع شیرینی ، آموزش شیرینی لقمه ای میسوا ، انواع شیرینی خشک ، پخت شیرینی لقمه ای میسوا ، پخت شیرینی مخصوص عید ، تهیه شیرینی لقمه ای میسوا ، رو ش پخت شیرینی لقمه ای میسوا ، روش تهیه شیرینی لقمه ای میسوا ، شیرینی خشک ، شیرینی لقمه ای میسوا ، شیرینی لقمه ای میسواشیرینی مخصوص عید ، شیرینی مخصوص عید ، طرز تهیه شیرینی لقمه ای میسوا ، مواد اولیه شیرینی لقمه ای میسوا ، نحوه پخت شیرینی لقمه ای میسوا ، هنر های خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0