آموزش پخت شیرینی به شکل گل رز/شیرینی مخصوص عید

آموزش پخت شیرینی به شکل گل رزشیرینی مخصوص عید
مواد لازم:
برای تهیه خمیر:
آب:1 پیمانه
آرد سفید:300 گرم(این مقدار تقریبی است، ممکنه مقدار کمتر یا بیشتری نیاز باشه)
سرکه:2 قاشق مربا خوری
برای شربت:
2 لیوان شکر و 1 لیوان آب را مخلوط کنید چند قطره آب لیمو بریزید روی حرارت قرار دهید تا چند جوش بزند، سپس بگذارید شربت خنک شود.
پس از آماده کردن شربت میریم سراغ خمیر، اب و سرکه رو توی ظرف مورد نظر بریزید و آردو کم کم اضافه کنید تا خمیر نسبتا سفتی درست شه که به دست نچسبه.
نیازی به استراحت دادن به خمیر نیست. از خمیر بدست اومده به کمی جدا کرده با وردنه نازک با کنید میتونید قالب بزنید و من به برش زدم و به شکلی که گل روبانی رو میپیچیدیم پیچیدم البته موقع پیچ دادن نباید زیاد فشار بیارین به خمیر تا شکل گل بهم نخوره.
بعد از شکل دادن به خمیر ته یه ظرف(ماهی تابه) گود روغن بریزید به شکلی که موقع سرخ کردن خمیر توی روغن شناور بشه. بذارین تا روغن خوب گرم بشه بعد 2 یا 3 تا از گلها رو داخل روغن بنذارین ذقت منید تا شعله زیرش زیاد نباشه،پشت رو کنید تا خمیر خوب برشته بشه، شیرینی های سرخ شده رو داخل شربت انداخته بعد اینکه همه جای شیرینی خوب آغشته شد از داخل شربت خارج کنید.
پس از اینکه همه ی شرینی ها رو سرخ کرده و به شربت آغشته کردین داخل ظرف دلخاهتون بچینید و با گردو هایی که خرد یا پودرشون کردین تزیین کنید.
امیدوارم خوشتون اومده باشه.
منبع:هنر های ما
برچسب ها :آشپزی ، آموزش آشپزی ، آموزش پخت شیرینی به شکل گل ، آموزش پخت شیرینی به شکل گل رز ، آموزش شیرینی پزی ، آموزش شیرینی مخصوص عید ، آموزش شیرینی مخصوص عید نوروز ، پخت شیرینی به شکل گل ، پخت شیرینی به شکل گل رز ، دستور پخت شیرینی به شکل گل رز ، رو ش پخت شیرینی به شکل گل رز ، شیرینی ، شیرینی خانگی ، شیرینی ویژه نوزوز ، گل بانو ، مواد اولیه پخت شیرینی به شکل گل رز ، نحوه پخت شیرینی به شکل گل رز ، هنر ها ی خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0