طرز تهیه امرسی غذای ژاپنی

مجموعه: آشپزی, خارجی, غذاها, هنرهای خانه تعداد بازدید: 93
طرز تهیه امرسی غذای ژاپنی

طرز تهیه امرسی غذای ژاپنی

تخم‌مرغ‌ها را با چنگال زده و یک قاشق غذاخوری روغن به آن اضافه کنید و تخم‌مرغ را در تابه‌ ریخته وقتی خودش را گرفت برنج پخته‌شده…

طرز تهیه امرسی غذای ژاپنی

مواد لازم برای آشپزی
تخم‌مرغ سه عدد
برنج پخته‌شده نصف پیمانه
روغن به میزان لازم
رب گوجه‌فرنگی سه قاشق غذاخوری
آبلیمو دو قاشق غذاخوری
شکر یک قاشق غذاخوری
نمک، فلفل قرمز و روغن به میزان لازم
طرز تهیه :
تخم‌مرغ‌ها را با چنگال زده و یک قاشق غذاخوری روغن به آن اضافه کنید و تخم‌مرغ را در تابه‌ ریخته وقتی خودش را گرفت برنج پخته‌شده را در وسط آن بریزید و تخم‌مرغ را از یک طرف گرفته و به صورت نیم دایره یا مثلثی از تابه در آورید با سس قرمز میل کنید.

طرز تهیه سس امرسی :
رب گوجه‌فرنگی را با روغن در تابه سرخ کنید. شکر، آبلیمو و فلفل قرمز به آن بزنید بعد یک استکان آب در آن ریخته تا بجوشد. غلظت سس به دلخواه است.

مطالب مرتبط

نظر شما !!!

نظر شما برای “طرز تهیه امرسی غذای ژاپنی”

قالب تفریحی