کد خبر : 5137
تاریخ انتشار : یکشنبه 27 بهمن 1392 - 22:51
آموزش درست کردن کلوچه ی سیب /شیرینی مخصوص عید

آموزش درست کردن کلوچه ی سیب
کلوچه ی سیب
مواد لازم برای 6 نفر :
سیب خرد شده 190 گرم
آرد 1 پیمانه پُر
بیکینگ پودر 2 قاشق چای خوری
نمک یک هشتم قاشق چای خوری
شیر یک چهارم پیمانه
تخم مرغ بزرگ 1 عدد
روغن 2 پیمانه
شکر نصف پیمانه
شربت شیرین غلیظ یک سوم پیمانه
دارچین به میزان لازم
دستور تهیه :
ابتدا آرد را الک کنید.
سپس آرد، بیکینگ پودر، نمک و شیر را با هم مخلوط کنید.
سیب و تخم مرغ ها را به مخلوط اضافه کنید.
سپس در ظرف بزرگی روغن را حرارت دهید و از مخلوط با قاشق درون روغن داغ بریزید تا زمانی که همه ی اطراف آن قهوه ای شود.
بعد می گذاریم تا روغن آن کشیده شود.
سپس تا گرم است، شکر، دارچین و شربت غلیظ را روی آنها می ریزیم.
زمان پخت این کلوچه ها 15 دقیقه است.
منبع:آشپزی
برچسب ها :آشپزی ، آموزش آشپزی ، آموزش انواع شیرینی برای عید ، آموزش درست کردن کلوچه ی سیب ، آموزش شیرینی پزی ، آموزش شیرینی مخصوص عید نوروز ، آموزش کلوچه ی سیب ، دستور تهیه کلوچه ی سیب ، روش تهیه کلوچه ی سیب ، شیرینی ، طرز تهیه کلوچه ی سیب ، کلوچه ی سیب ، گل بانو ، مواد اولیه کلوچه ی سیب ، هنرهای خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0