طرز تهیه شیرینی شاه بلوط/شیرینی مخصوص عید

شیرینی شاه بلوط

● مواد لازم:
▪ بیسکویت: ۱۰ عدد
▪ کره: یک قاشق مرباخوری
▪ شیر: یک‌چهارم لیوان
● مواد لازم برای روی شیرینی:
▪ شاه بلوط: ۱۰۰ گرم
▪ آب: یک لیوان
▪ عسل: یک قاشق غذاخوری
▪ پودر هل سبز: نوک قاشق چایخوری
▪ زعفران و گلاب: به میزان کافی
● طرز تهیه:
بیسکویت‌ها را با دست خرد کنید و کمی شیر و کره به آن بیفزایید. سپس با پشت چنگال آنها را له کنید. بعد داخل قالب‌ها را با این مخلوط پُر کنید. شاه بلوط را بشویید و پوست آنها را با کارد بشکافید و لایه دوم آنها را با دقت جدا کنید. سپس شاه بلوط‌ها را ۱۰ دقیقه با یک لیوان آب در قابلمه بپزید تا نرم شوند. فر را گرم کنید و ۱۰ دقیقه قالب‌های کیک را داخل فر بگذارید تا بپزند. بعد بگذارید تا سرد شوند. شاه بلوط‌ها را با مخلوط عسل، پودر هل سبز، زعفران و گلاب آغشته کنید و روی هر قالب یک شاه بلوط قرار دهید و با رنده شکلات و کرم شانتی آنها را تزئین کنید. لازم است کرم شانتی را با نصف لیوان شیر سرد بزنید تا سفت شود.
منبع:آشپزی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد نمایید *

Previous post روش تهیه مثلث خامه ای/شیرینی مخصوص عید
Next post طرز تهیه شکلات صبحانه/شیرینی