طرز تهیه جوجه به سبک ایتالیایی

مجموعه: آشپزی, خارجی, غذاها تعداد بازدید: 70
طرز تهیه جوجه به سبک ایتالیایی

طرز تهیه جوجه به سبک ایتالیایی –


روش تهیه جوجه به سبک ایتالیایی - آکا
سس مایونز و پنیر پارمزان و پودر سیر را با هم مخلوط نمایید.


مواد لازم :
سس مایونز : سه چهارم پیمانه
پنیر پارمزان رنده شده : یک دوم پیمانه
پودر سیر : سه چهارم قاشق چای خوری
آرد سوخاری ایتالیایی : سه چهارم پیمانه
سینه مرغ، نصف شده : دو عدد (چهار تکه)
روش تهیه
_ دمای فر را روی 425 درجه فارنهایت تنظیم نمایید.
_ سس مایونز و پنیر پارمزان و پودر سیر را با هم مخلوط نمایید.
_ آرد سوخاری را در ظرف جداگانه ای بریزید.
_ تکه‌های مرغ را ابتدا به ترکیب سس مایونز و سپس به آرد سوخاری آغشته نمایید. طوری که سس مایونز و سپس آرد، کاملاً اطراف مرغ را بپوشانند.
_ آن‌ها را داخل سینی فر بچینید و به مدت 20 دقیقه داخل فر گرم شده قرار دهید تا کاملاً سرخ و برشته و طلایی رنگ شوند.

_ جوجه ایتالیایی برای یک پذیرایی بی نظیر آماده است

مطالب مرتبط

نظر شما !!!

نظر شما برای “طرز تهیه جوجه به سبک ایتالیایی”

قالب تفریحی