طرزتهیه سوپ قارچ خامه ای/آشپزی

طرزتهیه سوپ قارچ خامه ای
سوپ قارچ خامه ای
قارچ 500 گرم . سینه مرغ 1 عدد . شیر پر چرب 2 لیوان . کره یا روغن 4 قاشق غذاخوری
خامه 4 قاشق غذاخوری . نان تست مقدار لازم . نمک و فلفل سیاه مقدار لازم
طرز تهیه : قارچ ها را خرد کنید ، داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و پس از اینکه داغ شد قارچ ها را اضافه کنید ، نمک و فلفل بزنید و تفت دهید تا قارچ ها نرم شوند ، سینه مرغ را نیز بپزید و ریش ریش کنید.
قارچ های نرم شده را داخل میکسر بریزید و نصف شیر را اضافه کنید و بزنید تا قارچ ها یکدست شوند سپس نصف دیگر شیر ، قارچ های میکس شده و سینه مرغ ریش ریش شده را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید ، روی حرارت سوپ را هم بزنید تا کم کم غلیظ شود سپس از روی حرارت بردارید و خامه را اضافه کنید.
نان های تست را ریز خرد کنید ، داخل ماهیتابه کره یا روغن بریزید و نان ها را داخل روغن تفت دهید تا سرخ و ترد شوند سپس روی سوپ را با این نان ها و مقداری جعفری خرد شده تزیین کنید.
منبع:ایران کوک
برچسب ها :آشپزی ، آموزش آشپزی ، آموزش پخت انواع سوپ ، انواع سوپ ، ایرانی ، خامه ، دستورپخت سوپ قارچ و شیر ، روش پخت سوپ قارچ و شیر ، روش تهیه سوپ قارچ و شیر ، سوپ ، سوپ ساده ، سوپ شیر ، سوپ قارچ ، سوپ قارچ و شیر ، طرز تهیه سوپ قارچ ، طزرتهیه سوپ قارچ و شیر ، غذا ، قارچ ، نحوه پخت سوپ قارچ و شیر ، هنرهای خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0