کد خبر : 4894
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 17 بهمن 1392 - 20:04

آموزش پخت اردور قارچ و کدو سبز/سالاد

آموزش پخت اردور قارچ و کدو سبز/سالاد

آموزش پخت اردور قارچ و کدو سبز

 

 

اردور

 

اردور قارچ و کدو سبز

 

قارچ درشت 5 عدد  . کدو سبز متوسط 2 عدد  .  فلفل دلمه ای 1 عدد

پنیر پیتزا رنده شده مقدار لازم  .  روغن و نمک و فلفل مقدار لازم

 

اردور

 

طرز تهیه : کدو سبزها را پوست بکنید و به صورت طولی برش بزنید سپس در مقداری روغن سرخ کنید ( میزان سرخ شدن کدو بسته به سلیقه شماست ).

 

قارچ ها را بشویید و خشک کنید و برش بزنید ، قارچ ها را در مقداری روغن سرخ کنید تا نرم شوند سپس روی هر برش کدوی سرخ شده چند عدد قارچ قرار دهید.

 

اردور

 

فلفل دلمه ای را خرد کنید و روی هر قارچ تکه ای فلفل قرار دهید و روی مواد پنیر رنده شده بپاشید.

 

مواد را در ظرف پیرکس یا قالب فر بچینید و ظرف را داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 15 – 20 دقیقه قرار دهید تا پنیر آب شود سپس اردور را سرو کنید.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *