کد خبر : 4875
تاریخ انتشار : چهارشنبه 16 بهمن 1392 - 21:22

طرز تهیه اردور مرغ و قارچ و ذرت/سالاد

طرز تهیه  اردور مرغ و قارچ و ذرت/سالاد

طرز تهیه اردور مرغ و قارچ و ذرت

ordor-morgh-gharch

 

اردور مرغ و قارچ

 

سینه مرغ پخته 1 عدد  .  قارچ 10 عدد  .  فلفل دلمه ای خرد شده 1/2 لیوان

پیاز یا پیازچه 1 عدد  .  سس مایونز 3 قاشق غذاخوری  . سس قرمز 1 قاشق غذاخوری

خیار شور متوسط 10 عدد  . جعفری خرد شده 2 قاشق غذاخوری  .  ذرت پخته 1/2 لیوان

 

سالاد الویه

 

طرز تهیه : سینه های مرغ را بپزید و ریش ریش کنید سپس خیار شور ریز خرد شده ، ذرت پخته ، جعفری خرد شده ، سس مایونز ، سس قرمز ، نمک و فلفل را به مرغ اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید.

 

سالاد الویه

 

داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود سپس قارچ ، فلفل دلمه ای و پیاز را که ریز خرد کرده اید به روغن اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شوند و آب اضافی غذا کشیده شود ، پس از  پخت کناری قرار دهید تا خنک شود سپس به مواد دیگر اضافه و خوب مخلوط کنید.

 

سالاد الویه

 

کناره های تیره رنگ نان تست را با چاقو جدا کنید ، روی هر تکه نان مقداری مایه اردور بریزید سپس نان بعدی را روی آن قرار دهید ، به همین صورت نان ها را آماده کنید ، روی نان ها را با نایلون بپوشانید و به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید تا سرد شود.

READ
نشانه‌های هشدار دهنده در نوجوانان خودکشی گرا و راه‌های پیشگیری از آن/روانشناسی

 

سالاد الویه

 

پس از سرد شدن نان ها را از یخچال خارج کنید و هر نان را به شکل مثلث برش بزنید ، نان ها را در ظرف قرار دهید و با گوجه فرنگی ، سس و … تزیین و سرو کنید ( این اردور یکی از گزینه های مناسب برای مهمانی و جشن تولد میباشد ).

منبع:ایران کوک

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *