کد خبر : 4576
تاریخ انتشار : چهارشنبه 9 بهمن 1392 - 20:52

آموزش پخت شیرینی توت / شیرینی مخصوص عید

آموزش پخت شیرینی توت / شیرینی مخصوص عید

شیرینی خوشمزه و کوچک که از بادام تهیه می‌شود و بسیار مقوی و مناسب اعیاد است.

شیرینی‌های کوچکی که در خاطره کودکی همه ما ردپایی از آن هست. ساده‌تر، راحت‌تر و سالم‌تر از این شیرینی وجود ندارد. این شیرینی در واقع مواد خمیر مارزپان (خمیر پودر بادام) است که در صورت علاقه با رنگ‌های خوراکی رنگی شده و بصورت توتهای کوچولو فرم داده می‌شوند.شیرینی خوشمزه و کوچک که از بادام تهیه می‌شود و بسیار مقوی و مناسب اعیاد است.toot

مناسب برای :بیش از 12 نفر

زمان آماده سازی : حداکثر 30 دقیقه

این شیرینی را می‌توانید در 30 دقیقه آماده کنید. با این مقدار مواد حدود 15 تا 20 عدد شیرینی توت می‌توانید درست کنید.marzipan-truffles

مواد لازم:

بادام پوست‌گرفته و چرخ‌کرده

500 گرم

خاک قند

500 گرم

گلاب

1 استکان

طرز تهیه:

  1.  بادام و خاک قند را با هم مخلوط می‌کنیم و سپس گلاب را کم کم داخل آن می‌ریزیم تا به شکل یک خمیر در آید. دقت کنید که این خمیر نباید خیلی شل باشد. فقط کافی است کمی چسبندگی داشته باشد.
  2. از خمیر، گلوله‌هایی به اندازه یک فندق بر می‌داریم و با دست به شکل توت در می‌آوریم و سپس داخل شکر می‌غلطانیم. یک خلال پسته در انتهای هر یک از آنها فرو می‌کنیم. می‌توانیم آنها را تخت باز کنیم و داخل آن مقداری شکلات و یا مغز بگذاریم و آن را بسته و داخل خاک قند بغلطانیم.
  3. منبع :پارسه گرد
READ
سه مدل برگ قلاب بافی با الگو/ قلاب بافی

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *