پخت شیرینی ليدي فينگر/ شیرینی مخصوص عید

مواد لازم:

تخم مرغ                  3 عدد

شكر                       6 قاشق غذاخوري

آرد                          سه چهارم ليوان

وانيل                       كمي

پودر قند                    براي روشون

اول زرده و سفيده تخم مرغ رو جدا ميكنيم سفيده رو تا جايي ميزنيم كه

وقتي ظرف رو برگردونديم از ظرف نريزه

شكر رو به سفيده اضافه ميكنيم و دوباره مخلوط ميكنيم

زرده و وانيل رو هم با هم مخلوط ميكنيم (با چنگال) و به سفيده اضافه

ميكنيم و با ليسك مخلوط ميكنيم (مواد رو از زير به رو مياريم)تا پف سفيده از

بين نره

آرد رو كم كم اضافه ميكنيم و دوباره با ليسك هم ميزنيم (مايع در آخر پفكي

هست)

 

DSC00487

 

بعد هم مواد رو تو قيف ميريزيم و در سيني فر كه از قبل كاغذ روغني

انداختيم و چرب كرديم به شكل انگشت ميريزيم و روشون حتما 2 بار پودر

قند الك ميكنيم

05751571362630398262

 

در فر 180 درجه كه از قبل گرم كرديم به مدت 10 دقيقه ميزاريم بعد از پخت

خيلي سريع از كاغذ جدا ميكنيم چون اگه سرد بشه ميچسبه و ديگه

نميشه جداش كرد

اين همون بيسكوييتي هست كه براي تيراميسو استفاده ميشه

53581077368930369950

منبع:شیرینکده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد نمایید *

Previous post آموزش بافت شال گردن تزیینی/قلاب بافی
Next post آموزش پخت شیرینی توت / شیرینی مخصوص عید