کد خبر : 4457
تاریخ انتشار : یکشنبه 29 دی 1392 - 19:33
آموزش پخت سوفله مرغ/ آشپزی

آموزش پخت سوفله مرغ
مواد لازم | مقدار | |
1 | مرغ | نیم کیلو |
2 | پیاز | ١ عدد |
3 | ماکارونی شکل دار | ٢٠٠ گرم |
4 | جعفری خرد شده | ٢ قاشق |
5 | سس سفید | ١ فنجان |
6 | کره | ۵٠ گرم |
7 | پنیر پیتزا | ١۵٠ گرم |
8 | نمک و فلفل | به مقدار لازم |
9 | رب گوجه فرنگی | ١ قاشق |
طرز تهیه
- ابتدا مرغ تکه تکه شده را با پیاز بپزید. ماکارونی را نیز در آب جوش و نمک پخته و آبکش نمایید. مرغ پخته شده را با ماکارونی مخلوط کرده و به آن رب گوجه و کره و جعفری و سس را اضافه نمایید. سپس در ظرف پیرکس ریخته و پنیر را روی آن رنده کنید و در فر به مدت ٢٠ دقیقه قرار دهید.
- منبع:پنجاه چهل
برچسب ها :آشپزی ، آموزش آشپزی ، آموزش پخت انواع غذا بامرغ ، آموزش پخت سوفله مرغ ، آموزش سوفله مرغ ، ایرانی ، پخت سوفله مرغ ، تهیه سوفله مرغ ، دستور تهیه سوفله مرغ ، روش پخت سوفله مرغ ، روش تهیه سوفله مرغ ، سایت پنجاه چهل ، سوفله مرغ ، طرز پخت سوفله مرغ ، طرز تهیه سوفله مرغ ، غذا ، گل بانو ، گلبانو ، مواد اولیه سوفله مرغ ، نحوه پخت سوفله مرغ ، هنر های خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0