طرز تهیه شینسل مرغ/ آشپزی

 

 

مواد لازم مقدار
1 ‏سینه مرغ ٢ ‏عدد
2 تخم مرغ ١ ‏عدد
3 ‏آرد سوخاری نصف پیمانه
4 روغن به مقدار لازم
5 ‏ادویه و نمک و فلفل به مقدار لازم
6 دارچین و زعفران به مقدار لازم

 

 

 

روش پخت

  1. ‏سینه مرغ را با بیفتک کوب کوبیده تا جایی که پاره نشود یا با پشت کارد آن را ‏کاردی کنید. سپس به مدت ٣ ‏ساعت آن را در یخچال نگهدارید.
  2. تخم مرغ را با نمک و دارچین و کمی زعفران خوب بزنید و گوشت مرغها را به تخم مرغ آغشته نمایید. دوباره مرغها را درآورده و در ظرف آرد سوخاری بغلتانید و سپس در روغن داغ سرخ نمائید.
  3.  منبع:پنجاه چهل

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد نمایید *

Previous post آموزش ته چین مرغ/ آشپزی
Next post طرز تهیه مرغ کنتاکی / آشپزی