مواد لازم | مقدار | |
1 | سینه مرغ | ٢ عدد |
2 | تخم مرغ | ١ عدد |
3 | آرد سوخاری | نصف پیمانه |
4 | روغن | به مقدار لازم |
5 | ادویه و نمک و فلفل | به مقدار لازم |
6 | دارچین و زعفران | به مقدار لازم |
روش پخت
- سینه مرغ را با بیفتک کوب کوبیده تا جایی که پاره نشود یا با پشت کارد آن را کاردی کنید. سپس به مدت ٣ ساعت آن را در یخچال نگهدارید.
- تخم مرغ را با نمک و دارچین و کمی زعفران خوب بزنید و گوشت مرغها را به تخم مرغ آغشته نمایید. دوباره مرغها را درآورده و در ظرف آرد سوخاری بغلتانید و سپس در روغن داغ سرخ نمائید.
- منبع:پنجاه چهل