کد خبر : 4381
تاریخ انتشار : جمعه 27 دی 1392 - 22:42

طرز تهیه کباب برگ/ آشپزی

طرز تهیه کباب برگ/ آشپزی

گوشت راسته را پس از پاک کردن به ورقه های نازکی به قطر 1 سانتی متر برش می دهیم و در پیاز خرد شده، روغن زیتون، ماست، نمک و فلفل و زعفران خوابانده تا گوشت کاملا نرم شود.

مواد لازم مقدار
1 ‏گوشت راسته گوسفند 1 کیلو
2 پیاز ٢ ‏عدد بزرگ
3 ‏روغن زیتون ٣ ‏قاشق سوپخوری
4 ماست ٢ ‏قاشق
5 روغن به مقدار لازم
6 زعفران به مقدار لازم
7 ‏نمک، ادویه و فلفل به مقدار لازم

 

طرز تهیه

  1. ‏گوشت راسته را پس از پاک کردن به ورقه های نازکی به قطر 1 سانتی متر برش می دهیم و در پیاز خرد شده، روغن زیتون، ماست، نمک و فلفل و زعفران خوابانده تا گوشت کاملا نرم شود. در صورت تمایل می توانید از ١ ‏قاشق چایخوری آبلیمو نیز استفاده نمائید سپس تکه های گوشت را به سیخ کشیده و روی تخته ای می کوبیم سپس با برس روی آنها کره می مالیم و کباب می کنیم.
  2. منبع:پنجاه چهل

READ
درست کردن بوگیر عالی با خوراکی/نکات خانه داری
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *