کد خبر : 4355
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 26 دی 1392 - 22:41

طرز تهیه ‏کباب بلغاری/آشپزی

طرز تهیه ‏کباب بلغاری/آشپزی

گوشت چرخ شده را به همراه پیاز و نمک داخل ظرف بزرگی ریخته و به مدت 20 ‏الی 30 ‏دقیقه ورز می دهیم تا حالت چسبناکی پیدا کند

طرز تهیه ‏کباب بلغاری/آشپزی

مواد لازم مقدار
1 ‏گوشت چرخ کرده نیم کیلو
2 کره آب کرده ١ ‏قاشق
3 ‏روغن زیتون ٢ ‏قاشق
4 زعفران به مقدار لازم
5 پیاز ٣ ‏عدد
6 نمک و فلفل به مقدار لازم

‏طرز تهیه

  1. گوشت چرخ شده را به همراه پیاز و نمک داخل ظرف بزرگی ریخته و به مدت 20 ‏الی 30 ‏دقیقه ورز می دهیم تا حالت چسبناکی پیدا کند، سپس آنرا روی سیخهای کوچک چوبی کشیده و داخل تابه با روغن سرخ می کنیم تا کاملا برشته شود در انتها مقداری کره آب کرده روی آنها ریخته و به همراه آبلیمو میل نمایید.
  2. منبع:پنجاه چهل

READ
طرزتهیه کوکوی رشته ختایی/غذای مخصوص ماه رمضان
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *