طرز تهیه کباب بلغاری/آشپزی

گوشت چرخ شده را به همراه پیاز و نمک داخل ظرف بزرگی ریخته و به مدت 20 الی 30 دقیقه ورز می دهیم تا حالت چسبناکی پیدا کند
مواد لازم | مقدار | |
1 | گوشت چرخ کرده | نیم کیلو |
2 | کره آب کرده | ١ قاشق |
3 | روغن زیتون | ٢ قاشق |
4 | زعفران | به مقدار لازم |
5 | پیاز | ٣ عدد |
6 | نمک و فلفل | به مقدار لازم |
طرز تهیه
- گوشت چرخ شده را به همراه پیاز و نمک داخل ظرف بزرگی ریخته و به مدت 20 الی 30 دقیقه ورز می دهیم تا حالت چسبناکی پیدا کند، سپس آنرا روی سیخهای کوچک چوبی کشیده و داخل تابه با روغن سرخ می کنیم تا کاملا برشته شود در انتها مقداری کره آب کرده روی آنها ریخته و به همراه آبلیمو میل نمایید.
- منبع:پنجاه چهل
برچسب ها :آشپزی ، آموزش آشپزی ، آموزش پخت انواع کباب ، آموزش پخت کباب بلغاری ، اشپزی ، پخت انواع کباب ، تهیه کباب بلغاری ، خارجی ، دستور پخت کباب بلغاری ، روش پخت کباب بلغاری ، سایت پنجاه چهل ، طرز تهیه کباب بلغاری ، غذا ، کباب بلغاری ، گل بانو ، گلبانو ، مواد اولیه پخت کباب بلغاری ، نحوه پخت کباب بلغاری ، نحوه کباب بلغاری ، هنر های خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0