طرز تهیه ‏کباب بلغاری/آشپزی

مواد لازم مقدار
1 ‏گوشت چرخ کرده نیم کیلو
2 کره آب کرده ١ ‏قاشق
3 ‏روغن زیتون ٢ ‏قاشق
4 زعفران به مقدار لازم
5 پیاز ٣ ‏عدد
6 نمک و فلفل به مقدار لازم

‏طرز تهیه

  1. گوشت چرخ شده را به همراه پیاز و نمک داخل ظرف بزرگی ریخته و به مدت 20 ‏الی 30 ‏دقیقه ورز می دهیم تا حالت چسبناکی پیدا کند، سپس آنرا روی سیخهای کوچک چوبی کشیده و داخل تابه با روغن سرخ می کنیم تا کاملا برشته شود در انتها مقداری کره آب کرده روی آنها ریخته و به همراه آبلیمو میل نمایید.
  2. منبع:پنجاه چهل

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد نمایید *

Previous post طرز تهیه تاس کباب میگو / آشپزی
Next post طرز تهیه کباب قفقازی/ آشپزی