کد خبر : 4319
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 26 دی 1392 - 18:49

طرز تهیه آش کدو (گیلانی)/ غذای محلی

طرز تهیه آش کدو (گیلانی)/  غذای محلی

طرز تهیه آش کدو (گیلانی) مواد لازم مقدار 1 ‏برنج ١ ‏پیمانه 2 کره ٢ ‏قاشق غذاخوری 3 ‏کدو حلوایی ١ ‏کیلو 4 گردو ٢ ‏پیمانه 5 ‏نمک و فلفل به مقدار کافی ‏ ‏روش پخت ‏کدو را خوب شسته، پوست کنده و تخم های آن را خارج می نمائیم و آن را به همراه

طرز تهیه آش کدو (گیلانی)

مواد لازم مقدار
1 ‏برنج ١ ‏پیمانه
2 کره ٢ ‏قاشق غذاخوری
3 ‏کدو حلوایی ١ ‏کیلو
4 گردو ٢ ‏پیمانه
5 ‏نمک و فلفل به مقدار کافی

روش پخت

  1. ‏کدو را خوب شسته، پوست کنده و تخم های آن را خارج می نمائیم و آن را به همراه برنج در قابلمه مناسب ریخته و می پزیم در این مرحله کره را هم اضافه می کنیم. وقتی تمامی مواد پخت، گردو را آسیاب کرده و داخل آش می ریزیم.
  2. ‏سپس نمک و فلفل را ریخته و آش را روی حرارت ملایم می گذاریم تا کاملا جا ‏بیفتد. (این آش در شهرستانهای استان گیلان پخته می شود)
  3. منبع :پنچاه چهل

READ
هرگز افطار خود را با نوشیدن آب سرد آغاز نکنید
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *