کد خبر : 4291
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 26 دی 1392 - 0:19

آموزش سوپ چغندر/ آشپزی

آموزش سوپ چغندر/ آشپزی

عدسها را از شب قبل خیس کنید سپس چغندرها را پوست گرفته رنده کنید و آنها را با هم بپزید بعد از پخته شدن چغندرها، سبزی را اضافه کرده

آموزش سوپ چغندر/ آشپزی

 

مواد لازم مقدار
1 ‏چغندر ۵٠٠ ‏گرم
2 عدس نصف پیمانه
3 ‏آرد گندم نصف پیمانه
4 سبزی خرد شده ١ ‏پیمانه
5 پیاز ١ ‏عدد متوسط
6 روغن آبکرده ٣ ‏قاشق چایخوری
7 فلفل و آبلیمو به مقدار لازم
8 زردچوبه نصف قاشق چایخوری
9 ‏نمک به مقدار لازم

روش پخت

  1. عدسها را از شب قبل خیس کنید سپس چغندرها را پوست گرفته رنده کنید و آنها را با هم بپزید بعد از پخته شدن چغندرها، سبزی را اضافه کرده و بعد از ٣ ‏دقیقه آرد را در یک و نیم لیوان آب سرد حل کنید و داخل سوپ بریزید و مرتب هم ‏بزنید تا گوله نشود. وقتی بوی خامی آرد کاملا گرفته شد پیازی را که قبلا سرخ شده با زردچوبه تفت دهید و داخل سوپ بریزید. این سوپ را بعد از این مرحله می توان در ظرف مورد نظر ریخته و با آبلیمو یا ماست ترش میل نمائید.
  2. منبع:پنجاه .چهل

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *