کد خبر : 4273
تاریخ انتشار : چهارشنبه 25 دی 1392 - 23:38

آموزش پخت سوپ شیر/آشپزی

آموزش پخت سوپ شیر/آشپزی

سپس هویج، سیب زمینی، نخود فرنگی و سبزی را به آنها اضافه کنید. در این مرحله از پخت درب ظرف را نیمه باز قرار داده و بعد از اینکه سبزیجات کمی پخته شد،

آموزش پخت سوپ شیر/آشپزی

 

 

مواد لازم مقدار
1 ‏سیب زمینی ١ ‏عدد بزرگ
2 هویج ٢ ‏عدد
3 ‏‏جو ٢ ‏پیمانه
4 پیاز ١ ‏عدد
5 ‏کره یا روغن ٢ ‏قاشق غذاخوری
6 نخودفرنگی نصف پیمانه
7 کنسرو ذرت ١ ‏عدد
8 شیر ٢ ‏استکان
9 سبزی سوپ ١ ‏پیمانه
10 آب ٢ ‏استکان
11 ‏فلفل و نمک به مقدار لازم

 

 

 

‏روش پخت

  1. ‏ابتدا پیازها را خلالی کرده و در روغن سرخ کنید و جو را که از شب قبل خیس شده را به آن افزوده و با حرارت ملایم به مدت ١ ‏ساعت به همراه ٢ ‏پیمانه آب روی ‏شعله قرار دهید
  2. سپس هویج، سیب زمینی، نخود فرنگی و سبزی را به آنها اضافه کنید. در این مرحله از پخت درب ظرف را نیمه باز قرار داده و بعد از اینکه سبزیجات کمی پخته شد، ذرت را داخل سوپ بریزید و شیر را نیز اضافه نمائید.
  3. بعد ‏از گذشت ١٠ ‏دقیقه غذای شما آماده می باشد.

منیع :پنجاه. چهل

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *