طرز تهیه نخودی قلقلی/ شیرینی مخصوص عید

بعد از 24 ساعت دوباره ورز دهید تا خوب نرم شود. سپس با دست خمیر را به شکل گلولههایی به اندازه فندق درآورید، روی آنها را با خلال پسته تزیین کنید و داخل سینی فر بگذارید
گل بانو:انرژی کل : 4000 کیلو کالری
مواد لازم:
آرد نخودچی | 450 گرم |
آرد سفید گندم | 50 گرم |
پودر شکر | 250 گرم |
روغن جامد | 200 گرم |
هل آسیاب کرده | 1 قاشق چایخوری |
خلال پسته (برای تزیین) به مقدار لازم
طرز تهیه:
* آرد نخودچی را دو بار الک کنید تا زبری آن گرفته شود.
* سپس آرد گندم را روی آن الک نمایید و پودر شکر را اضافه و مخلوط کنید و داخل همزن برقی بریزید.
* حالا به ترتیب و با فاصله روغن و هل را به آن بیفزایید و به هم زدن ادامه دهید تا خوب نرم شود.
* خمیر را در کیسه نایلونی قرار دهید و 24 ساعت در جای خنک بگذارید تا استراحت کند.
* بعد از 24 ساعت دوباره ورز دهید تا خوب نرم شود. سپس با دست خمیر را به شکل گلولههایی به اندازه فندق درآورید، روی آنها را با خلال پسته تزیین کنید و داخل سینی فر بگذارید.
* حرارت فر 160 درجه سانتیگراد و مدت پخت 20 الی 30 دقیقه است.
منبع:آکا
برچسب ها :آشپزی ، آموزش آشپزی ، آموزش درست کردن شیرینی نخودی قلقلی ، آموزش شیرینی پزی ، آموزش شیرینی مخصوص عید ، آموزش نخودی قلقلی ، اشپزی ، ایرانی ، پخت نخودی قلقلی ، تهیه نخودی قلقلی ، دستور پخت شیرینی نخودی قلقلی ، دستور پخت نخودی قلقلی ، روش پخت شیرینی نخودی قلقلی ، روش تهیه نخودی قلقلی ، سایت آکا ، شیرینی ، طرز تهیه نخودی قلقلی ، گل بانو ، گلبانو ، مواد لازم برای پخت شیرینی نخودی قلقلی ، هنر های خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0