طرز تهیه نخودی قل‌قلی/ شیرینی مخصوص عید

 

 


 

2013171516940a

گل بانو:انرژی کل : 4000 کیلو کالری

مواد لازم:

 آرد نخودچی   450 گرم
 آرد سفید گندم   50 گرم
 پودر شکر   250 گرم
 روغن جامد   200 گرم
 هل آسیاب کرده   1 قاشق چای‌خوری

خلال پسته (برای تزیین)     به مقدار لازم

 

طرز تهیه:

* آرد نخودچی را دو بار الک کنید تا زبری آن گرفته شود.

* سپس آرد گندم را روی آن الک نمایید و پودر شکر را اضافه و مخلوط کنید و داخل همزن برقی بریزید.

* حالا به ترتیب و با فاصله روغن و هل را به آن بیفزایید و به هم زدن ادامه دهید تا خوب نرم شود.

* خمیر را در کیسه نایلونی قرار دهید و 24 ساعت در جای خنک بگذارید تا استراحت کند.

* بعد از 24 ساعت دوباره ورز دهید تا خوب نرم شود. سپس با دست خمیر را به شکل گلوله‌هایی به اندازه فندق درآورید، روی آن‌ها را با خلال پسته تزیین کنید و داخل سینی فر بگذارید.

* حرارت فر 160 درجه سانتی‌گراد و مدت پخت 20 الی 30 دقیقه است.

منبع:آکا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد نمایید *

Previous post آموزش بافت خرگوش قلاب بافي/عروسک
Next post طرز تهیه شیرینی چرخی/ شیرینی مخصوص عید