قالب وردپرس پاتوق وردپرس افزونه وردپرس
آشپزیایرانیشیرینی هاهنرهای خانه

کیک بستنی طالبی

مواد لازم :
  • کیک اسفنجی ۴ تخم‌مرغی: یک عدد
  • طالبی متوسط: یک عدد
  • خامه فرم گرفته: ۲۵۰ گرم
  • بستنی طالبی: ۴۰۰ گرم
  • شکر: به میزان لازم برای طالبی
  • پودر ژلاتین: ۳ قاشق غذاخوری
  • آب سرد: یک لیوان
  • طالبی و خامه برای تزئین: به میزان لازم
  • روش تهیه : ۱٫ ابتدا کیک اسفنجی ۴ تخم‌مرغی را که در قالب کمربندی به قطر ۳۰ سانتی‌متر آماده کرده‌ایم از قالب جدا می‌کنیم.
    ۲٫ قالب را می‌شوییم و دوباره کیک را داخل قالب قرار می‌دهیم.
    ۳٫خامه فرم گ

    مواد لازم :
    • کیک اسفنجی ۴ تخم‌مرغی: یک عدد
    • طالبی متوسط: یک عدد
    • خامه فرم گرفته: ۲۵۰ گرم
    • بستنی طالبی: ۴۰۰ گرم
    • شکر: به میزان لازم برای طالبی
    • پودر ژلاتین: ۳ قاشق غذاخوری
    • آب سرد: یک لیوان
    • طالبی و خامه برای تزئین: به میزان لازم
    • روش تهیه : ۱٫ ابتدا کیک اسفنجی ۴ تخم‌مرغی را که در قالب کمربندی به قطر ۳۰ سانتی‌متر آماده کرده‌ایم از قالب جدا می‌کنیم.
      ۲٫ قالب را می‌شوییم و دوباره کیک را داخل قالب قرار می‌دهیم.
      ۳٫خامه فرم گرفته و بستنی را با همزن برقی خوب هم می‌زنیم تا پف کرده و مخلوط شوند.
      ۴٫ نیمی از طالبی را برای تزئین کنار می‌گذاریم و نیم دیگر آن را داخل مخلوط‌کن می‌ریزیم که در واقع به شکل آب طالبی درآید.
      ۵٫ به میزان دلخواه به طالبی شکر اضافه می‌کنیم تا شیرینی مطلوب داشته باشد.
      ۶٫ طالبی را به مواد خامه و بستنی اضافه می‌کنیم. پودر ژلاتین را روی آب سرد پاشیده و روی بخار کتری قرار می‌دهیم تا ژلاتین ذوب و یکدست شود.
      ۷٫وقتی مواد بستنی کمی برودت خود را از دست داد ژلاتین را به کرم اضافه می‌کنیم و مواد را سریع روی کیک می‌ریزیم.
      ۸٫ قالب را به مدت ۶ تا ۸ ساعت داخل یخچال می‌گذاریم و پس از این‌که دسر کاملا خودش را بست آن را از قالب جدا کرده و داخل ظرف مورد نظر سرو می‌کنیم.
      ۹٫روی کیک را با خامه و توپ‌هایی از طالبی تزئین کرده و می‌توانیم همانند عکس دیواره‌های آن را با کمی خامه و گندم عسلی بپوشانیم.

      مواد لازم :
      • کیک اسفنجی ۴ تخم‌مرغی: یک عدد
      • طالبی متوسط: یک عدد
      • خامه فرم گرفته: ۲۵۰ گرم
      • بستنی طالبی: ۴۰۰ گرم
      • شکر: به میزان لازم برای طالبی
      • پودر ژلاتین: ۳ قاشق غذاخوری
      • آب سرد: یک لیوان
      • طالبی و خامه برای تزئین: به میزان لازم
      • روش تهیه : ۱٫ ابتدا کیک اسفنجی ۴ تخم‌مرغی را که در قالب کمربندی به قطر ۳۰ سانتی‌متر آماده کرده‌ایم از قالب جدا می‌کنیم.
        ۲٫ قالب را می‌شوییم و دوباره کیک را داخل قالب قرار می‌دهیم.
        ۳٫خامه فرم گرفته و بستنی را با همزن برقی خوب هم می‌زنیم تا پف کرده و مخلوط شوند.
        ۴٫ نیمی از طالبی را برای تزئین کنار می‌گذاریم و نیم دیگر آن را داخل مخلوط‌کن می‌ریزیم که در واقع به شکل آب طالبی درآید.
        ۵٫ به میزان دلخواه به طالبی شکر اضافه می‌کنیم تا شیرینی مطلوب داشته باشد.
        ۶٫ طالبی را به مواد خامه و بستنی اضافه می‌کنیم. پودر ژلاتین را روی آب سرد پاشیده و روی بخار کتری قرار می‌دهیم تا ژلاتین ذوب و یکدست شود.
        ۷٫وقتی مواد بستنی کمی برودت خود را از دست داد ژلاتین را به کرم اضافه می‌کنیم و مواد را سریع روی کیک می‌ریزیم.
        ۸٫ قالب را به مدت ۶ تا ۸ ساعت داخل یخچال می‌گذاریم و پس از این‌که دسر کاملا خودش را بست آن را از قالب جدا کرده و داخل ظرف مورد نظر سرو می‌کنیم.
        ۹٫روی کیک را با خامه و توپ‌هایی از طالبی تزئین کرده و می‌توانیم همانند عکس دیواره‌های آن را با کمی خامه و گندم عسلی بپوشانیم.
برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد نمایید *

همچنین ببینید

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید