کد خبر : 403
تاریخ انتشار : یکشنبه 16 تیر 1392 - 23:54

هات داگ اژدها

هات داگ اژدها

هات داگ اژدها مواد اولیه : هاتداگ شش عدد آرد به میزان لازم مایه خمیر نصف قاشق سوپخوری شیر ولرم نصف پیمانه روغن جامد ۶۰ گرم تخممرغ دو عدد شکر نصف قاشق سوپخوری نمک یک قاشق چایخوری طرز تهیه: مطمئنم که بچه‌ها عاشقش میشن. کافیه عکسشو نشون اونا بدین. شیر را با شکر و مایه

هات داگ اژدها

مواد اولیه :
هاتداگ شش عدد
آرد به میزان لازم
مایه خمیر نصف قاشق سوپخوری
شیر ولرم نصف پیمانه
روغن جامد ۶۰ گرم
تخممرغ دو عدد
شکر نصف قاشق سوپخوری
نمک یک قاشق چایخوری
طرز تهیه:
مطمئنم که بچه‌ها عاشقش میشن. کافیه عکسشو نشون اونا بدین.
شیر را با شکر و مایه خمیر مخلوط کرده و ۱۰ دقیقه صبر می کنیم تا مایه خمیر فعال شود. در کاسه‌ای تخم مرغ، نمک و روغن را با چنگال زده تا مخلوط شوند، سپس مایه خمیر را اضافه کرده و مخلوط می کنیم، حالا کم کم آرد را افزوده تا خمیری حاصل شود که به دست نچسبد. روی خمیر را پوشانده و در جای گرم ۴۵ دقیقه استراحت می دهیم. فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کرده و سینی فر را چرب می نماییم. خمیر را روی سطح آرد پاشی شده با وردنه به قطر نیم سانتی متر باز کرده و از آن نوارهای باریکی می‌بریم. نوارها را روی‌ هات‌داگ‌ها پیچیده و سر و دم آن را با قیچی برش داده تا تیز شود. از فلفل دلمه ای قرمز و میخک برای زبان و چشم های اژدها استفاده کرده و آنها را برای ۲۰ دقیقه در فر می‌پزیم تا روی آنها طلایی شود.

برچسب ها : ، ، ،

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *