آموزش لوز نارگیل خانگی /شیرینی مخصوص عید
گل بانو:مواد لازم: شکر 2 پیمانه یا 200 گرم آب ا پیمانه یا 100 گرم پودر نارگیل 2 پیمانه یا 200 گرم (پودر نارگیل کاملا نرم وچرخ شده یا آسیاب شده باشد) طرز تهیه:ابتدا برای تهیه ی شربت این شیرینی شکر و آب را مخلوط کرده تا کاملا شکر در آب حل شود. سپس این
گل بانو:مواد لازم:
شکر 2 پیمانه یا 200 گرم
آب ا پیمانه یا 100 گرم
پودر نارگیل 2 پیمانه یا 200 گرم (پودر نارگیل کاملا نرم وچرخ شده یا آسیاب شده باشد)
طرز تهیه:ابتدا برای تهیه ی شربت این شیرینی شکر و آب را مخلوط کرده تا کاملا شکر در آب حل شود. سپس این محلول را روی حرارت گذاشته تا بجوشد و قوام آید .پس از آن شربت را به ظرف دیگری منتقل کرده و خوب بزنید تا سفید شود و پودر نارگیل را به آن اضافه کنید و مخلوط نمایید و در ظرف پیرکس ریخته ، بلا فاصله داخل فر قرار دهید وبه مدت 20 دقیقه صبر کنید تا پخته شود .بعد از پخته شدن آنها را به شکل لوزی بریده و در ظرفی دیگر بچینید و با چای نوش جان کنید.
منبع:سیمرغ
برچسب ها :آشپزی ، آموزش آشپزی ، آموزش پخت انواع شیرنی مخصوص عید ، آموزش شیرنی مخصوص سال نو ، آموزش لوز نارگیل خانگی ، پخت انواع شیرینی شب عید ، پخت انواع شیرینی عید ، پخت لوز نارگیل خانگی ، تهیه شیرینی شب عید ، تهیه لوز نارگیل خانگی ، دستور پخت لوز نارگیل خانگی ، روش آماده سازی لوز نارگیل خانگی ، سایت سیمرغ ، شیرنی شب عید ، شیرینی ، طرز تهیه لوز نارگیل خانگی ، گل بانو ، لوز نارگیل خانگی ، مواد لازم برای تهیه لوز نارگیل خانگی ، نحوه پخت لوز نارگیل خانگی ، هنر های خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0