طرز تهیهی کیک یخچالی/شیرنی مخصوص عید

ابتدا یک عدد تخم مرغ را با یک لیوان شکر و هل وانیل مخلوط کرده کنار بگذارید، سپس یک لیوان شیر را با دو قاشق غذا خوری آرد سفید مخلوط کرده و خوب به هم بزنید مواد لازم: تخم مرغ یک عدد شکر یک لیوان شیر دولیوان آردسفید دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو دو
تخم مرغ یک عدد
طرز تهیه :
ابتدا یک عدد تخم مرغ را با یک لیوان شکر و هل وانیل مخلوط کرده کنار بگذارید، سپس یک لیوان شیر را با دو قاشق غذا خوری آرد سفید مخلوط کرده و خوب به هم بزنید تا کاملا آردها در شیر حل شوند و یک لیوان دیگر را با دو قاشق غذا خوری پودر کاکائو مخلوط کرده تا در زمان لازم از آن استفاده کنید.
مخلوط شیر و آردها را روی گاز گذاشته و از ابتدا خوب به هم بزنید تا ته نگیرد و از آن مایع تقریبا سفت و یکدستی درست شود ،پس از اینکه مایع شیر و آردتان آماده شد مخلوط تخم مرغ وشکر زده شده را به آنها اضافه کنید و همچنان به هم بزنید تا بوی خامی تخم مرغ از بین برود و سپس به آن کره و یک لیوان شیر کاکائو را اضافه کنید.در اینجا مایع بین بیسکویت کیک شما آماده است.
_در صورت دوست نداشتن پودر نارگیل می توانید آن را ساده میل کنید.
_بعضی وقتها می توانید کیک یخچالیتان را به همین طریق با بیسکویتهای خورد شده درست کنید
منبع:سیمرغ
برچسب ها :آشپزی ، آموزش آشپزی ، آموزش کیک یخچالی ، پخت انواع شیرینی عید ، تهیه کیک یخچالی ، دستور پخت کیک یخچالی ، روش آماده سازی کیک یخچالی ، روش پخت کیک یخچالی ، سایت سیمرغ ، شیرینی ، شیرینی مخصوص سال نو ، طرز تهیه کیک یخچالی ، طرز تهیهی کیک یخچالی ، کیک ، کیک یخچالی ، گل بانو ، گلبانو ، مواد لازم برای پخت کیک یخچالی ، نحوه پخت کیک ، نحوه پخت کیک یخچالی ، هنر های خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0