روش تهیه روغن جدا کننده قالب/آشپزی

اگه کیک هاتون می چسبه به قالب…اگه مشکل درآوردن کیک و ته دیگ رو به صورت کاملا حرفه ای دارین یا از کنار قالب های خوشگل و طرحدار از ترس خرابکاری رد می شین این پست مخصوص شماست.

 

توی کیک پزی این یه اصله که اول قالب رو با روغن جامد یا کره چرب کنیم ..بعد آردپاشی کنیم و اضافه هاش رو بتکونیم…این روغن هم درواقع چیزی جز این نیست ولی خب کثیف کاری چرب و آردپاشی رو نداره و یه بار که درست کنی توی یخچال داری

مواد لازم:

کره یا روغن جامد : 50 گرم

روغن مایع : 50 گرم

آرد : 50 گرم

طرز تهیه:

من از کره استفاده کردم. برای کیک های کاکائویی، مخلوط آرد و پودر کاکائو استفاده می کنیم….همون مقدار آردی که کم کنیم..به همون مقدار پودر کاکائو اضافه می کنیم. کره …روغن و آرد رو توی ظرفی می ریزیم

IMG_3603

اول با دور کند همزن می زنیم تا فقط مخلوط بشن مواد

IMG_3604

بعد با دور تند می زنیم تا رنگش روشن بشه و حجمش دو برابر

IMG_3605

غلظتش باید مثل ماست خامه ای باشه..نه کمتر نه بیشتر….کارمون تمومه…همین الان قابل استفاده ست..مابقیش هم توی ظرف دردار و توی یخچال نگه می داریم

IMG_3607

برای استفاده، قالب رو با برس چرب می کنیم از همین روغن دست ساز…من توی دو تا قالب پر نقش و نگار استفاده کردم

IMG_3609

حتی برای سیلیکونی که معمولا اصلا چرب نمی کنم هم استفاده کردم

IMG_3723

به راحتی کیک از قالب جدا میشه .. البته مثل همیشه باید اجازه بدین خنک بشه

IMG_3747برای هرنوع کیک و کاپ کیک و مافین و ته دیگ و مصارف غذایی هم قابل استفاده ست اما دسر نه! حالا برین هی تند تند قالب خوشگل بخرین و کیک بپزین

منبع:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد نمایید *

Previous post آموزش بافت شورت دکمه دار بچه گانه/قلاب بافی
Next post آموزش بافت گل رنگارنگ/قلاب بافی