آموزش دسر بی در دسر کیک هندوانه/دسر
همه آنچه برای تهیه این دسر نیاز دارید همین چند قلم است: هندوانه: یک عدد. پنیر خامهای: 500 گرم. انگور: یک خوشه. گردو: یک پیمانه.
همه آنچه برای تهیه این دسر نیاز دارید همین چند قلم است: هندوانه: یک عدد. پنیر خامهای: 500 گرم. انگور: یک خوشه. گردو: یک پیمانه.
طرز تهیه
سر و ته هــندوانه را به شکل دایره بریده، پوست دور هندوانه را از آن جدا کرده و دانههای روی آن را میگیریم. پنیر خامهای را با همزن برقی کمی زده تا نرم شود، سپس بالا و دور هندوانه را با پنیر خامهای میپوشانیم به طوری که تمام سطح و دور تا دور هندوانه از پنیر پوشیده شده و هندوانه معلوم نباشد. حالا روی آن را با انگــور تزیین کرده و دور کیک را با گردوی خرد شده میپوشانیم.
* میتوان به جای انگور از میوههای دلخواه دیگر برای تزیین استفاده کرد.
* میتوانید به جای گردو از بادام یا فندق نیز در صورت دلخواه استفاده کنید.
همه آنچه برای تهیه این دسر نیاز دارید همین چند قلم است: هندوانه: یک عدد. پنیر خامهای: 500 گرم. انگور: یک خوشه. گردو: یک پیمانه.
طرز تهیه
سر و ته هــندوانه را به شکل دایره بریده، پوست دور هندوانه را از آن جدا کرده و دانههای روی آن را میگیریم. پنیر خامهای را با همزن برقی کمی زده تا نرم شود، سپس بالا و دور هندوانه را با پنیر خامهای میپوشانیم به طوری که تمام سطح و دور تا دور هندوانه از پنیر پوشیده شده و هندوانه معلوم نباشد. حالا روی آن را با انگــور تزیین کرده و دور کیک را با گردوی خرد شده میپوشانیم.
* میتوان به جای انگور از میوههای دلخواه دیگر برای تزیین استفاده کرد.
* میتوانید به جای گردو از بادام یا فندق نیز در صورت دلخواه استفاده کنید.
* برای جلوگیری از آب انداختن هندوانه زیر آن دستمال کاغذی آشپزخانه بگذارید و بعد روی آن را تزیین کنید.
منبع
برچسب ها :آشپزی ، آموزش دسر بی در دسر کیک هندوانه ، آموزش دسر کیک هندوانه ، پیش غذا ، تهیه دسر کیک هندوانه ، دسر ، دسر سرد ، روش تهیه دسر کیک هندوانه ، سایت جام جم سرا ، طرز تهیه دسر هندوانه ، گل بانو ، گلبانو ، نحوه درست کردن دسر کیک هندوانه ، هنر های خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0