قالب وردپرس پاتوق وردپرس افزونه وردپرس
آشپزیایرانیشیرینی ها

حلوای سه آردمجلسی

پیوندها

آرد گندم 1پیمانهآرد نخودچی نصف پیمانه

آرد برنج نصف پیمانه

شکر 2 پیمانه

آب 2 پیمانه

روغن مایع 1 پیمانه

پودر هل 1 قاشق مرباخوری

گلاب 1/4 پیمانه

زعفران دم کرده مقداری

طرز تهیه:

ابتدا آرد گندم را روی حرارت ملایم گذاشته ومرتب هم میزنیم تا بوی خامی آن از بین برود وتقریبا به رنگ آرد نخودچی شود سپس آرد برنج ونخودچی را اضافه کرده تا آنها هم تفت بخورند. سپس روغن را اضافه کرده ومخلوط میکنیم.

شکر وآب را روی حرارت ملایم گذاشته تاشکر حل شودوبه جوش آید وقتی جوش آمدهل وزعفران وگلاب را اضافه کرده وخاموش میکنیم.

در اینجا شربت را به حلوا اضافه کرده وسریع مخلوط میکنیم(البته مواظب باشید چون اینجا مرحله ایی است که حباب های بزرگی میزنه وممکنه به اطراف بپاشه) وقتی آب آن جمع شد دسته های ظرف را میگیریم وظرف را تکان میدهیم تا حلوا به دیواره های ظرف بخورد (به اصطلاح حلوا را قنداق میکنیم )تا حلوا به روغن بیفتد وبه صورت یک گلوله منسجم در آید.

سپس در ظرف مورد نظر پهن کرده وتزیین میکنیم .ابته من در اینجا با عجله بسیار تزیین کردم واصلا تزیین مورد نظر من نشد.

 
برچسب‌ها: حلوای سه آرد مجلسی حلوای سنتی ساده ترین حلوا

[ دوشنبه 26 فروردین1392 ] [ 0:20 ] [ کدبانو ] [ 5 نظر ]

پیوندها

آرد گندم 1پیمانهآرد نخودچی نصف پیمانه

آرد برنج نصف پیمانه

شکر 2 پیمانه

آب 2 پیمانه

روغن مایع 1 پیمانه

پودر هل 1 قاشق مرباخوری

گلاب 1/4 پیمانه

زعفران دم کرده مقداری

طرز تهیه:

ابتدا آرد گندم را روی حرارت ملایم گذاشته ومرتب هم میزنیم تا بوی خامی آن از بین برود وتقریبا به رنگ آرد نخودچی شود سپس آرد برنج ونخودچی را اضافه کرده تا آنها هم تفت بخورند. سپس روغن را اضافه کرده ومخلوط میکنیم.

شکر وآب را روی حرارت ملایم گذاشته تاشکر حل شودوبه جوش آید وقتی جوش آمدهل وزعفران وگلاب را اضافه کرده وخاموش میکنیم.

در اینجا شربت را به حلوا اضافه کرده وسریع مخلوط میکنیم(البته مواظب باشید چون اینجا مرحله ایی است که حباب های بزرگی میزنه وممکنه به اطراف بپاشه) وقتی آب آن جمع شد دسته های ظرف را میگیریم وظرف را تکان میدهیم تا حلوا به دیواره های ظرف بخورد (به اصطلاح حلوا را قنداق میکنیم )تا حلوا به روغن بیفتد وبه صورت یک گلوله منسجم در آید.

سپس در ظرف مورد نظر پهن کرده وتزیین میکنیم .ابته من در اینجا با عجله بسیار تزیین کردم واصلا تزیین مورد نظر من نشد.

 
برچسب‌ها: حلوای سه آرد مجلسی حلوای سنتی ساده ترین حلوا

[ دوشنبه 26 فروردین1392 ] [ 0:20 ] [ کدبانو ] [ 5 نظر ]

پیوندها

آرد گندم 1پیمانهآرد نخودچی نصف پیمانه

آرد برنج نصف پیمانه

شکر 2 پیمانه

آب 2 پیمانه

روغن مایع 1 پیمانه

پودر هل 1 قاشق مرباخوری

گلاب 1/4 پیمانه

زعفران دم کرده مقداری

طرز تهیه:

ابتدا آرد گندم را روی حرارت ملایم گذاشته ومرتب هم میزنیم تا بوی خامی آن از بین برود وتقریبا به رنگ آرد نخودچی شود سپس آرد برنج ونخودچی را اضافه کرده تا آنها هم تفت بخورند. سپس روغن را اضافه کرده ومخلوط میکنیم.

شکر وآب را روی حرارت ملایم گذاشته تاشکر حل شودوبه جوش آید وقتی جوش آمدهل وزعفران وگلاب را اضافه کرده وخاموش میکنیم.

در اینجا شربت را به حلوا اضافه کرده وسریع مخلوط میکنیم(البته مواظب باشید چون اینجا مرحله ایی است که حباب های بزرگی میزنه وممکنه به اطراف بپاشه) وقتی آب آن جمع شد دسته های ظرف را میگیریم وظرف را تکان میدهیم تا حلوا به دیواره های ظرف بخورد (به اصطلاح حلوا را قنداق میکنیم )تا حلوا به روغن بیفتد وبه صورت یک گلوله منسجم در آید.

سپس در ظرف مورد نظر پهن کرده وتزیین میکنیم .

برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد نمایید *

همچنین ببینید

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید