دستور پخت پلو بندری/غذای محلی

2012-3-26-17-22-2819-1306201130741مقداری کره یا روغن را در قابلمه ای گرم کنید و پیاز وسیر خلال شده را در آن تفت دهید تا کمی نرم شود.سپس تن ماهی و گوجه فرنگی نگینی شده را بیفزاید و قدری تفت دهید .در آخر سبزی را اضافه کنید وتفت دهید و کمی نمک فلفل و ادویه کاری به آن اضافه کنید .آب برنجی که قبلا خیس کرده اید را خالی کنید و آن را به مخلوط آماده شده اضافه کنید و مواد را هم بزنید .سپس قابلمه را روی حرارت زیاد بگذارید تا جوش بیاید .بعد حرارت را کم کنید تا برنج بپزد و دم بکشد .سپس پلو را در دیس بکشید و روی آن را با زعفران و کمی تن ماهی تزئین کنید.طعم این پلو باید کمی تند باشد.منبع:.به روز ترین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد نمایید *

Previous post آموزش دوخت چادر پذیرایی/خیاطی
Next post دستور پخت کیک جنگل سیاه/شیرینی