دستور پخت پلو بندری/غذای محلی
مقداری کره یا روغن را در قابلمه ای گرم کنید و پیاز وسیر خلال شده را در آن تفت دهید تا کمی نرم شود.سپس تن ماهی و گوجه فرنگی نگینی شده را بیفزاید و قدری تفت دهید .در آخر سبزی را اضافه کنید وتفت دهید و کمی نمک فلفل و ادویه کاری به آن اضافه
مقداری کره یا روغن را در قابلمه ای گرم کنید و پیاز وسیر خلال شده را در آن تفت دهید تا کمی نرم شود.سپس تن ماهی و گوجه فرنگی نگینی شده را بیفزاید و قدری تفت دهید .در آخر سبزی را اضافه کنید وتفت دهید و کمی نمک فلفل و ادویه کاری به آن اضافه کنید .آب برنجی که قبلا خیس کرده اید را خالی کنید و آن را به مخلوط آماده شده اضافه کنید و مواد را هم بزنید .سپس قابلمه را روی حرارت زیاد بگذارید تا جوش بیاید .بعد حرارت را کم کنید تا برنج بپزد و دم بکشد .سپس پلو را در دیس بکشید و روی آن را با زعفران و کمی تن ماهی تزئین کنید.طعم این پلو باید کمی تند باشد.منبع:.به روز ترین
برچسب ها :آموزش آشپزی ، آموزش پخت انواع پلو ، آموزش غذای محلی ، پخت پلو ، پخت پلو بندری ، پلو بندری ، دستور پخت ، دستور پخت انواع غذای محلی ، دستور پخت پلو بندری ، دستور غذای محلی بندر عباس ، روش پخت پلو بندری ، سایت به روز ترین ، طرز پخت پلو ، طرز پخت پلو بندری ، غذا ، غذای محلی ، گل بانو ، گلبانو ، نحوه پخت پلو بندری ، هنر های خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0