کد خبر : 2566
تاریخ انتشار : جمعه 24 آبان 1392 - 17:54

پخت آبگوشت نذري/آشپزی

پخت آبگوشت نذري/آشپزی

آبگوشت نذري مواد لازم: گوشت گوسفند 2 كيلوگرم نخود، لوبيا سفيد هر كدام 1 كيلوگرم گندم مخصوص حليم 250 گرم رب 500 گرم ليمو اماني 10 تا 15 عدد پياز تفتي 5 قاشق سوپخوري سيب زميني 2 كيلوگرم روغن، زردچوبه، دارچين، فلفل سياه و نمك به ميزان لازم طرز تهيه:ابتدا پياز را تفت داده و

آبگوشت نذري

مواد لازم:

  • گوشت گوسفند 2 كيلوگرم

  • نخود، لوبيا سفيد هر كدام 1 كيلوگرم

  • پخت آبگوشت نذري

    پخت آبگوشت نذري

    • گندم مخصوص حليم 250 گرم

    • رب 500 گرم

  • ليمو اماني 10 تا 15 عدد

  • پياز تفتي 5 قاشق سوپخوري

  • سيب زميني 2 كيلوگرم

  • روغن، زردچوبه، دارچين، فلفل سياه و نمك به ميزان لازم

طرز تهيه:ابتدا پياز را تفت داده و گوشت را هم بريزيد در حدي كه رنگ گوشت تغيير كند. براي رنگ بهتر ادويه آن را در روغن تفت دهيد. نمك را هم در اين مرحله اضافه كنيد. رب را تفت داده و كاملاً مخلوط مواد كنيد. لوبيا، نخود و گندم را هم اضافه كنيد. آب ريخته بگذاريد به مدت 2 ساعت بپزد و جا بيفتد. سيب زميني ها را پوست كنده و آنها را درسته به همراه ليمو اماني اضافه كنيد. دوباره درب ديگ را بسته و يك ساعت ديگر بگذاريد بپزد.

منبع:سایت یادبگیردات کام

READ
طرز تهیه میگو پلوی اسپانیایی
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *