پخت آبگوشت نذري/آشپزی

آبگوشت نذري

مواد لازم:

  • گوشت گوسفند 2 كيلوگرم

  • نخود، لوبيا سفيد هر كدام 1 كيلوگرم

  • پخت آبگوشت نذري
    پخت آبگوشت نذري

    • گندم مخصوص حليم 250 گرم

    • رب 500 گرم

  • ليمو اماني 10 تا 15 عدد

  • پياز تفتي 5 قاشق سوپخوري

  • سيب زميني 2 كيلوگرم

  • روغن، زردچوبه، دارچين، فلفل سياه و نمك به ميزان لازم

طرز تهيه:ابتدا پياز را تفت داده و گوشت را هم بريزيد در حدي كه رنگ گوشت تغيير كند. براي رنگ بهتر ادويه آن را در روغن تفت دهيد. نمك را هم در اين مرحله اضافه كنيد. رب را تفت داده و كاملاً مخلوط مواد كنيد. لوبيا، نخود و گندم را هم اضافه كنيد. آب ريخته بگذاريد به مدت 2 ساعت بپزد و جا بيفتد. سيب زميني ها را پوست كنده و آنها را درسته به همراه ليمو اماني اضافه كنيد. دوباره درب ديگ را بسته و يك ساعت ديگر بگذاريد بپزد.

منبع:سایت یادبگیردات کام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد نمایید *

Previous post آموزش لباس بافتنی بچه گانه :: بافت کت بچگانه /بافتنی
Next post طرز تهیه شیرینی لیمویی/شیرینی