پخت آبگوشت نذري/آشپزی
آبگوشت نذري مواد لازم: گوشت گوسفند 2 كيلوگرم نخود، لوبيا سفيد هر كدام 1 كيلوگرم گندم مخصوص حليم 250 گرم رب 500 گرم ليمو اماني 10 تا 15 عدد پياز تفتي 5 قاشق سوپخوري سيب زميني 2 كيلوگرم روغن، زردچوبه، دارچين، فلفل سياه و نمك به ميزان لازم طرز تهيه:ابتدا پياز را تفت داده و
آبگوشت نذري
مواد لازم:
-
گوشت گوسفند 2 كيلوگرم
-
نخود، لوبيا سفيد هر كدام 1 كيلوگرم
-
-
-
گندم مخصوص حليم 250 گرم
-
رب 500 گرم
-
-
ليمو اماني 10 تا 15 عدد
-
پياز تفتي 5 قاشق سوپخوري
-
سيب زميني 2 كيلوگرم
-
روغن، زردچوبه، دارچين، فلفل سياه و نمك به ميزان لازم
طرز تهيه:ابتدا پياز را تفت داده و گوشت را هم بريزيد در حدي كه رنگ گوشت تغيير كند. براي رنگ بهتر ادويه آن را در روغن تفت دهيد. نمك را هم در اين مرحله اضافه كنيد. رب را تفت داده و كاملاً مخلوط مواد كنيد. لوبيا، نخود و گندم را هم اضافه كنيد. آب ريخته بگذاريد به مدت 2 ساعت بپزد و جا بيفتد. سيب زميني ها را پوست كنده و آنها را درسته به همراه ليمو اماني اضافه كنيد. دوباره درب ديگ را بسته و يك ساعت ديگر بگذاريد بپزد.
منبع:سایت یادبگیردات کام
برچسب ها :آموزش ، آموزش آشپزی ، آموزش پخت غذای نذری ، پخت آبگوشت ، پخت آبگوشت نذري ، پخت آبگوشت نذری ، پخت غذای محرم ، پخت غذای نذری ، سایت یاد بگیر دات کام ، غذای محرم ، غذای مخصوص محرم ، غذای نذری ، گل بانو ، گلبانو ، محرم ، نحوه پخت ، نحوه پخت آّ بگوشت نذری ، نحوه پخت آب گوشت
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0