کد خبر : 2275
تاریخ انتشار : دوشنبه 29 مهر 1392 - 20:43

طرز تهیه مربای پوست بادمجان به شکل گل رز/دسر

طرز تهیه مربای پوست بادمجان به شکل گل رز/دسر

، این مربا بخاطر رنگش سینی مربا رو جالب میکنه، برای تزیین کیک و دسر هم میتونید استفاده کنید.   مواد لازم: بادمجان بلند و صاف یک عدد (البته فقط پوستش) شکر 1 لیوان آب سه چهارم لیوان  جوهر لیمو نوک قاشق هل سه عدد نمک یک قاشق مرباخوری پودر آهک یک قاشق غذاخوری  

، این مربا بخاطر رنگش سینی مربا رو جالب میکنه، برای تزیین کیک و دسر هم میتونید استفاده کنید.

طرز تهیه مربای پوست بادمجان به شکل گل رز/دسر

 

مواد لازم:

بادمجان بلند و صاف یک عدد (البته فقط پوستش)

شکر 1 لیوان

آب سه چهارم لیوان 

جوهر لیمو نوک قاشق

هل سه عدد

نمک یک قاشق مرباخوری

پودر آهک یک قاشق غذاخوری

 

 

طرز تهیه مربای پوست بادمجان به شکل گل رز/دسر

 

طرز تهیه:

پوست بادمجانها رو بگیرید، 

طرز تهیه مربای پوست بادمجان به شکل گل رز/دسر

 

به عرض یک سانت و طول بادمجان.

 

طرز تهیه مربای پوست بادمجان به شکل گل رز/دسر

 

 

روی پوست بادمجانها نمک بپاشید و یک فنجان آب بریزید و بگذارید نیم ساعت بمونه تا هم تلخیش گرفته بشه و هم نرم بشه تا راحت بتونیم بپیچیم.

طرز تهیه مربای پوست بادمجان به شکل گل رز

طرز تهیه مربای پوست بادمجان به شکل گل رز

 

 

پوست بادمجانها رو مثل گلهای رزی که با روبان درست میشه می پیچیم، عکس مراحلش رو گرفتم امیدوارم با عکس متوجه بشید.

طرز تهیه مربای پوست بادمجان به شکل گل رز

طرز تهیه مربای پوست بادمجان به شکل گل رز

طرز تهیه مربای پوست بادمجان به شکل گل رز

طرز تهیه مربای پوست بادمجان به شکل گل رز

طرز تهیه مربای پوست بادمجان به شکل گل رز

طرز تهیه مربای پوست بادمجان به شکل گل رز

طرز تهیه مربای پوست بادمجان به شکل گل رز

طرز تهیه مربای پوست بادمجان به شکل گل رز

طرز تهیه مربای پوست بادمجان به شکل گل رز

طرز تهیه مربای پوست بادمجان به شکل گل رز

طرز تهیه مربای پوست بادمجان به شکل گل رز

طرز تهیه مربای پوست بادمجان به شکل گل رز

طرز تهیه مربای پوست بادمجان به شکل گل رز

طرز تهیه مربای پوست بادمجان به شکل گل رز

طرز تهیه مربای پوست بادمجان به شکل گل رز

طرز تهیه مربای پوست بادمجان به شکل گل رز

 

میتونید داخل هر گل یک خلال دندان فرو کنید، من مثل زمانی که فلفل میخوایم خشک کنیم، گلها رو نخ کردم.

 

طرز تهیه مربای پوست بادمجان به شکل گل رز

طرز تهیه مربای پوست بادمجان به شکل گل رز

 

 

READ
آموزش دوخت دستگیره به شکل خوک بامزه

 

آهک رو توی یک کاسه بریزید و روش یک لیتر آب بریزید. و هم بزنید تا مخلوط بشه. 

طرز تهیه مربای پوست بادمجان به شکل گل رز

طرز تهیه مربای پوست بادمجان به شکل گل رز

 

بگذارید آهک ته نشین بشه و آب شفاف بشه.

طرز تهیه مربای پوست بادمجان به شکل گل رز

طرز تهیه مربای پوست بادمجان به شکل گل رز

 

آب شفاف روی آهک رو روی گلهای بادمجونی بریزید.

طرز تهیه مربای پوست بادمجان به شکل گل رز

طرز تهیه مربای پوست بادمجان به شکل گل رز

 

دقت کنید فقط آب رو میریزیم و آهک ها رو دور میریزیم.

طرز تهیه مربای پوست بادمجان به شکل گل رز

طرز تهیه مربای پوست بادمجان به شکل گل رز

 

دو ساعت بگذارید بمونه. بعد از دو ساعت آب آهک رو خالی کنید و آب معمولی بریزید.

طرز تهیه مربای پوست بادمجان به شکل گل رز

طرز تهیه مربای پوست بادمجان به شکل گل رز

 

بادمجانها باید چهارساعت داخل آب معمولی بمونند در این مدت دو تا سه بار آب رو عوض میکنیم.

طرز تهیه مربای پوست بادمجان به شکل گل رز

طرز تهیه مربای پوست بادمجان به شکل گل رز

 

داخل قابلمه یک لیتر آب بریزید و گلها رو توش بندازید.

طرز تهیه مربای پوست بادمجان به شکل گل رز

طرز تهیه مربای پوست بادمجان به شکل گل رز

و نیم ساعت بجوشونید تا بادمجانها کاملا پخته بشن.

 

طرز تهیه مربای پوست بادمجان به شکل گل رز

طرز تهیه مربای پوست بادمجان به شکل گل رز

 

 

بادمجانها رو آبکش کنید. توی یک قابلمه که بهتره لعابی باشه، شکر و آب و جوهرلیمو و هل رو میریزیم.   

 

طرز تهیه مربای پوست بادمجان به شکل گل رز

طرز تهیه مربای پوست بادمجان به شکل گل رز

 

گلها رو داخل شربت میندازیم و 25 تا 30 دقیقه میجوشونیم تا پخته و شربت قوام بیاد.  

 

طرز تهیه مربای پوست بادمجان به شکل گل رز

طرز تهیه مربای پوست بادمجان به شکل گل رز

 

 

وقتی میجوشه رنگ شیره بنفش خیلی خوشرنگ میشه.

طرز تهیه مربای پوست بادمجان به شکل گل رز

طرز تهیه مربای پوست بادمجان به شکل گل رز

 

از روی حرارت برمیدارم و وقتی سرد شد نخ رو خیلی راحت میکشیم. داخل شیشه میریزیم و درش رو محکم میکنیم، بهترین جا برای نگه داری مربا فریزره مخصوصا این مرباها که سریع استفاده نمیشه و زیاد می مونه.

طرز تهیه مربای پوست بادمجان به شکل گل رز

طرز تهیه مربای پوست بادمجان به شکل گل رز

 

این مربا رو میتونید بدون آهک هم درست کنید، آهک برای اینه که مربا ترد و کرانچی بشه، اگه داخل آب آهک نگذاشتید یکی دو بار بجوشونید و آبش رو عوض کنید و بعد داخل شربت بریزید.   

اگر از هل سفید استفاده می کنید، چون عطر هل سفید کمتره از 4،5 دانه استفاده کنید.                                   
منبع: دنیای اسراء

READ
طرز تهیه شیرینی پسته ای زعفرانی/شیرینی مخصوص عید

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *