کد خبر : 2099
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 11 مهر 1392 - 14:46

طرز تهیه و ترفند های سرخ کردن سیب زمینی به روش رستورانی/آشپزی

طرز تهیه و ترفند های سرخ کردن سیب زمینی به روش رستورانی/آشپزی

بعد از انجماد ماهی تابه را روی گاز میگذاریم و درونش روغن میریزیم تا داغ شود،سیب زمینی هارا در حالی که منجمد هستند داخل روغن داغ شده میریزیم(باید خلال ها از هم جدا جدا باشد) بعد از اینکه سرخشان کردیم میگذاریم روی یه سبد توری و یا صافی تا روغن سیب زمینی ها کشیده شده و سپس آماده است تا میل کنید.

طرز تهیه و ترفند های سرخ کردن سیب زمینی به روش رستورانی

طرز تهیه و ترفند های سرخ کردن سیب زمینی به روش رستورانی

سیب زمینی هایی که در رستوران ها و فست فود ها سرو میشود به راحتی میتوانید بار رعایت نکاتی که ذکر میشود در خانه تهیه کرده و سیب زمینی پفکی و خوشمزه داشته باشید.

ابتدا  قابلمه ای آب را میگذاریم تا جوش بیاید.سپس چند عدد سیب زمینی را یک اندازه و مساوی ورقه ورقه کرده و سپس خلال میکنیم بعد از به جوش آمدن آب سیب زمینی هارا داخل قابلمه آب جوش میریزیم و به مدت پنج دقیقه آب پز میکنیم(نباید خیلی پخته شوند در حدی باید باشد که کمی نرم شود نه اینکه که به آسانی شکسته شود) سپس آبکش کرده و با دستمال آبشان را را به طور کامل میگیریم بعد درون ظرفی ریخته و به مدت دو تا سه ساعت داخل فریزر میگذاریم تا کاملا منجد شوند.

بعد از انجماد ماهی تابه را روی گاز میگذاریم و درونش روغن میریزیم تا داغ شود،سیب زمینی هارا در حالی که منجمد هستند داخل روغن داغ شده میریزیم(باید خلال ها از هم جدا جدا باشد) بعد از اینکه سرخشان کردیم میگذاریم روی یه سبد توری و یا صافی تا روغن سیب زمینی ها کشیده شده و سپس آماده است تا میل کنید.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 1
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

پاسخ به چنور انصراف از پاسخ دادن

کد امنیتی را وارد نمایید *

چنور جمعه 19 مهر 1392 - 16:52

سلام عزیزم
سایتت خیلی قشنگه و واقعا زحمت کشیدی
لینکت می کنم
راستی می تونی مطالبت رو بصورت فایل اندروید بنویسی که رو گوشی هم خوانا باشه