کد خبر : 176
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 13 تیر 1392 - 1:26

کلوچه دارچینی

کلوچه دارچینی

موادلازم: کرم تارتار : ۲ قاشق مرباخوری آرد : دو و سه چهارم پیمانه جوش شیرین : یک قاشق مرباخوری شکر : یک و نیم پیمانه کره نرم : ۲۲۶ گرم تخم مرغ : ۲عدد دارچین : ۲ قاشق مرباخوری شکر : نصف پیمانه طرز تهیه: آرد، کرم تارتار و جوش شیرین را باهم مخلوط

موادلازم:
کرم تارتار : ۲ قاشق مرباخوری
آرد : دو و سه چهارم پیمانه
جوش شیرین : یک قاشق مرباخوری
شکر : یک و نیم پیمانه
کره نرم : ۲۲۶ گرم
تخم مرغ : ۲عدد
دارچین : ۲ قاشق مرباخوری
شکر : نصف پیمانه
طرز تهیه:
آرد، کرم تارتار و جوش شیرین را باهم مخلوط کنید.
کره و شکر را هم بزنید، سپس تخم مرغ ها را اضافه کنید.
مواد خشک را با مواد تر مخلوط کنید.
در ظرف دیگری دارچین و نصف پیمانه شکر را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
خمیر را به شکل و اندازه گردو دربیاورید در مخلوط شکر و دارچین بغلتانید و با فاصله در سینی فر قرار دادهکلوچه ها را به مدت ۱۲ دقیقه در حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد بپزید.

READ
طرز تهیه غذای سلمون کروت/آشپزی

برچسب ها : ، ، ،

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *