پیتزا کالزونه اسفناج و قارچ یکی از انواع غذاهای خوشمزه ایتالیایی است که با رسپی های متنوعی پخته می شود،
مواد لازم پیتزا کالزونه اسفناج و قارچ | |
آرد | ۳ لیوان |
آب ولرم | ۱ لیوان |
خمیر مایه خشک | یک و نیم قاشق چای خوری |
نمک | یک و نیم قاشق چای خوری |
پودر آویشن | ۱ قاشق چای خوری |
شکر | ۱ قاشق غذا خوری |
روغن زیتون | ۴ قاشق غذا خوری |
تخم مرغ برای رومال | ۱ عدد |
مواد میانی | |
اسفناج شسته و خرد شده | ۳۰۰ گرم |
قارچ اسلایس خرد شده | ۲۰۰ گرم |
پنیر موزارلا یا پنیر پیتزا | ۱ لیوان |
پنیر ریکوتا یا پنیر خامه ای | ۱۰۰ گرم |
پیاز نگینی خرد شده | ۱ عدد |
سیر رنده شده | ۲ حبه |
روغن زیتون | ۳ قاشق غذا خوری |
نمک و فلفل سیاه | به میزان لازم |
سس ایتالیایی مارینا | ۱ لیوان |
مرحله اول
در ابتدای کار، خمیر پیتزا را آماده می کنیم. برای این کار، نصف لیوان آب دستور را با شکر مخلوط می کنیم. بعد خمیر مایه را اضافه کرده و کمی به هم می زنیم. سپس روی لیوان را با یک نعلبکی یا در پوش می پواشنیم.
مرحله دوم
حالا به مدت ۱۰ دقیقه داخل یک جای گرم می گذاریم تا خمیر مایه عمل بیاید و پف کند. در کاسه بزرگ تر یا کاسه میکسر، آرد را الک می کنیم به همراه نمک و آویشن مخلوط می کنیم. بقیه آب و خمیر مایه عمل آمده را اضافه می کنیم.
مرحله سوم
سپس کاملا مخلوط می کنیم تا خمیر جمع شود. اگر خمیر سفت بود چند قاشق آب کم کم اضافه می کنیم تا خمیر نرم و لطیف شود. در آخر روغن زیتون را اضافه میکنیم و به مدت ۱۵ دقیقه خوب ورز میدهیم تا خمیر صاف و یک دست شود.
مرحله چهارم
خمیر را در کاسه چرب شده گذاشته روی آن را سلفون میکشیم و به مدت یک ساعت برای استراحت در جای نسبتا گرم می گذاریم تا حجم خمیر دو برابر شود. در این فاصله مواد میانی را آماده می کنیم.
منبع :چی شی